Lucian Romascanu (PSD): „Tatal meu a fost procuror, dar mai omenos decat Augustin Lazar”

politica

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a recunoscut intr-un mesaj postat pe facebook ca tatal sau a fost procuror. PSD s-a remarcat in ultimii ani prin violente atacuri la adresa procurorilor.

„Da, tata a fost procuror in timpul comunismului, absolvent de drept si de ASE, procuror precum Monica Macovei sau Augustin Lazar, dar, zic eu, mai omenos”, a scris Romascanu, raspunzand unei romance.

Robert Turcescu a mai scris recent ca Romascanu, originar din Buzau, a facut „bisnita” in tinerete impreuna cu Marcel Ciolacu.

„Zilele lui Ciolacu in fruntea PSD sint numarate. De aici si nervozitatea lui Lucica-minte-mica Romascanu, inca purtator de cuvint al partidului. Romascanu a fost coleg de liceu cu Ciolacu si partener de bisnita cu blugi turcesti, pe care-i vindeau amindoi pe platoul Dacia din Buzau. Ca sa oficializeze cumetria, Ciolacu i-a botezat un copil lui Romascanu si a devenit Nasu’.

Si acum, intrebare: care din cei doi e fiul unui procuror comunist care a bagat in puscarie zeci de buzoieni inainte de 1989, pentru ‘vina’ de a nu fi respectat moravurile societatii socialiste multilateral dezvoltate?”, a scris Turcescu pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: