Lucian Romascanu, senatorul chilotilor de la Cancan, da lectii de istorie: „PSD nu este continuatorul PCR. Nu stiti istorie”

politica

Senatorul PSD Lucian Romascanu a avut o interventie agresiva si aroganta, marti, impotriva deputatului USR Iulian Bulai, care a scos in evidenta ca PSD este continuatorul PCR. Rosmascanu a fost in trecut director al publicatiilor Cancan si Libertyatea in perioada in care acestea publicau cu precadere fotografii cu starlete dezbracate.

Iulian Bulai a tinut sa remarce, in cadrul audierii ministrului propus la Cultura, Bogdan Gheorghiu, ca PSD este continuatorul partidului care a dorit sa darame Coloana Infinitului cu tractotorul, adica PCR.

Presedinte comisiei de Cultura, pesedistul Lucian Romascanu, a sarit ca ars.

„Domnule Bulai, doamna Wring va spune ceva? A colaborat cu Securiotatea, membra de onoare a USR”, a atacat Romascanu.

„Nu face parte din Parlamentul Romaniei”, a raspuns Bulai.

„Domnule Bulai, dvs. nu puteti scrie istoria pentru ca nu aveti aceasta capacitate. Nu aveti si nici nu sunteti suficient de departe de evenimente ca sa aveti o concluzie corecta. PSD nu este continuatorul PCR”, a spus arogant Romascanu.

„Ion Iliescu a fost presedintele de onoare al acestui partid”, a replicat Bulai.

„Domnu’ Bulai, haideti sa nu o ducem mai departe. Sunteti un bun reprezentant de ONG, dar cu politica mai subtire”, a insistat superior Romascanu.

Romascanu a condus tabloidele de scandal Libertatea si Cancan, inainte de a intra in PSD. Actrita Maia Morgenstern a fost foarte revoltata cand Dragnea l-a numit pe Romascanu ca ministru al Culturii.

„Va rog frumos, as dori, as avea nevoie de consiliere. Vreau sa ma inscriu in audienta la Excelenta sa domnul Ministru din Ministerul Culturii, Cultelor, Identitatii Nationale… Societatea Cioclopedica…Aurora Romana …Racnetu’ Carpatilor… de Balet si Bune Maniere..

Sau poate ca ar fi mai bine sa-i trimit un memoriu??? Cu proiecte culturale, implementarea simetriei eclectismului, transcendenta valorificarii filonului mostenitorii culturale in contextul implementarii standardelor diversificarii mijloacelor de expresie si metodelor de comunicare. Liminale. Da si subliminale. Sa zic cuturalism ( sau culturism- nu-mi mai aduc aminte bine) si multiculturalism.

Dar daca Excelenta sa nu-si mai aduce aminte de mine??? La cate are, saracul, pe cap!?!?!

Poate ca cel mai bine ar fi sa ma prezint cu cateva articole din niscaiva tabloide, ziare de aleasa emulatie spirituala si profunda respiratie poetica…ca nu-mi aduc aminte cum se numesc…parca ceva ce incepe cu C sau K..

Ceva scriitura imunda in care eu si familia mea, viata mea privata- faceau obiectul unei balacareli gretoase????? Acesta este un pamflet..si ma reprezinta doar pe mine. Pe nimeni altcineva -dintre apropiati, colegi, prieteni…etc”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

Mai mult despre:


Comentarii: