news

Lucrarile la Podul Grant vor fi incheiate la termen, anunta Nicusor Dan. Ele au fost incepute in 2019, dar abandonate fiindca Firea nu mai avea suficiente fonduri – VIDEO

Primarul General al Capitalei le-a transmis bucurestenilor, prin intermediul unui clip video postat pe pagina sa de Facebook, ca lucrarile ce sunt efectuate la acest moment pe Podul Grant au fost aproape finalizate. Edilul a informat ca termenul promis pentru finalizarea santierului va fi respectat.

Nicusor Dan a facut publice imagini pe santier si a anuntat care este stadiul lucrarilor la acest moment. Conform informatiilor transmise de edil, lucrarile au fost finalizate in proportie de 95%:

„Am verificat azi stadiul lucrarilor la Podul Grant si suntem in grafic. S-a turnat strat de beton, hidroizolatie, doua straturi de asfalt, iar acum se toarna ultimul strat de asfalt. De asemenea, linia de tramvai este pusa. Ne respectam promisiunea.”

De asemenea, primarul general al Capitalei a anuntat ca, la 14 zile de la finalizarea turnarii ultimul strat de asfalt, PMB se va ocupa de trasarea marcajelor rutiere din zona. Astfel ca, pana la finalul lunii martie circulatia va fi redeschisa pe importantul pod din Bucuresti.

Lucrarile la acest tronson al importantului obiectiv au fost incepute in luna octombrie a anului trecut, iar din cauza acestora, traficul a fost extrem de ingreunat in zona respectiva.

Reamintim ca reparatiile la acest pod extrem de important din Capitala au fost incepute de catre administratia Firea in anul 2019.

Cu toate astea, ele au fost suspendate un an mai tarziu deoarece PMB nu mai dispunea de suficiente fonduri – ceea ce nu este greu de inteles, avand in vedere cati bani a bagat Gabriela Firea in targurile de Craciun si de Pasti si in alte numeroase paranghelii de profil.

Pentru acest proiect, investia facuta de municipalitate se ridica la suma de 65 de milioane de lei.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Canepa sau marijuana? Angajatii Departamentului de Administratie au distrus zeci de plante care au rasarit in fata Capitoliului statului Wisconsin

Planurile cuiva de a recolta zeci de plante posibil de marijuana cultivate pe terenul Capitoliului…

3 minute ago

Donald Trump planuieste cea mai mare deportare in masa din istoria Americii: 20 de milioane de oameni ar putea fi alungati din tara

Echipa de campanie a lui Donald Trump care lucreaza pentru a transforma politica de imigratie…

12 minute ago

Romanii pot raporta deepfake-urile si manipularile online la Ministerul Digitalizarii. Ministrul le multumeste „partenerilor Google, Meta si TikTok”

Romanii pot reclama dezinformarile si deepfake-urile, realizate cu ajutorul Inteligentei Artificiale (IA) de pe platformele…

13 minute ago

Bataie ca-n filme in parlamentul din Taiwan. Un deputat din opozitie a furat un proiect de lege care urma sa fie votat si a fugit cu el – VIDEO

Legislatorii puterii si ai opozitiei din Taiwan s-au implicat vineri in incaierari fizice si atacuri…

27 de minute ago

Regimul nord-coreean confirma ca a lansat o racheta balistica si promite sporirea fortei nucleare a tarii

Coreea de Nord a confirmat sambata ca a testat o racheta balistica tactica, a transmis…

42 de minute ago

Cum va fi vremea in weekend. De duminica se incalzeste, dar vom avea si averse de ploaie si furtuni

Dupa valul de ploi si frig, vremea se schimba la sfarsitul saptamanii. Directorul Administratiei Nationale…

O oră ago