Ludovic Orban anunta pe cine vrea sa instaleze Liviu Dragnea in fruntea BNR: „Viseaza la lingouri de aur”

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, la Parlament, dupa o dezbatere despre OUG 114/2018, ca „orice atac impotriva BNR nu arata decat un singur lucru: ca PSD vrea sa puna mana si pe BNR, ca infractorul Dragnea vrea sa-l puna in fruntea BNR pe infractorul Valcov”.

„Orice atac impotriva BNR nu arata decat un singur lucru: ca PSD vrea sa puna mana si pe BNR, ca infractorul Dragnea vrea sa-l puna in fruntea BNR pe infractorul Valcov, pentru ca e clar ca infractorul Valcov viseaza la lingouri de aur. PNL respinge toate atacurile marsave ale partidului de guvernamant si ale alor actori manjiti de banii negri ai PSD impotriva BNR”, a declarat, marti, la Parlament, presedintele PNL, Ludovic Orban, citat de Mediafax.

Liderul PNL sustine ca PSD a pornit „un atac marsav impotriva BNR” si ca guvernantii sunt singurii vinovati de prabusirea leului.

„PSD a pornit un atac marsav impotriva Bancii Nationala. Realizeaza o dezinformare mizerabila mizand pe faptul ca cetatenii romani nu cunosc legile economiei de piata, dand vina pe BNR pentru ceea ce se intampla in privinta prabusirii leului. Mesajul PNL este foarte clar: singurii vinovati pentru prabusirea leului, pentru cresterea ROBOR, pentru toate dezechilibrele economice sunt cei care guverneaza astazi Romania, care o fac fie din prostie, fie din ticalosie, desi incep din ce in ce mai mult ca tot ce face, fac din ticalosie, cu rea intentie, impotriva intereselor fundamentale ale Romaniei. Singurii vinovatii de prabusirea leului sunt guvernantii. Ei duc economia la sapa de lemn”, a spus Orban.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: