Ludovic Orban, apel catre membrii PSD: „Sunt iobagi pe mosia lui Dragnea sau cetateni ai Romaniei?”

politica

Liderul PNL, Ludovic Orban, a spus, vineri, ca membrii PSD trebuie sa ia decizia, in CExN, daca sunt cetateni ai Romaniei sau sunt iobagi pe mosia lui Dragnea, dar daca ”CExN se va comporta ca o Camorra care fac Omerta si zid in jurul sefului lor, ceilalti parlamentari trebuie sa inteleaga ca arunca Romania in haos”.

”Astazi, PSD-ul trebuie sa aleaga intre Liviu Dragnea si Romania, intre a fi fidel Romaniei sau a ramane slugile lui Liviu Dragnea, trebuie sa aleaga intre a face zid in jurul unui om condamnat o data si care a mai fost condamnat o data sau a servi cetatenii romani care i-au trimis in Parlament”, a spus Orban.

Acesta a mai spus ca ”poate CExN PSD se va manifesta ca o secta de sinucigasi, ca o Camorra care fac omerta si zid in jurul sefului lor, in schimb ceilalti parlamentari trebuie sa inteleaga ca arunca Romania in haos, ca distrug imaginea Romaniei plan international, dau tara pe mana unui individ care nu are altceva in cap decat sa isi salveze pielea. PSD trebuie sa decida daca raman un partid social democratic, daca sunt cetateni ai Romaniei, sau sunt iobagi pe mosia lui Dragnea”.

”Cei care au format coalitia trebuie sa inteleaga ca Dragnea ii duce la fund si asocierea distruge”, a mai spus Orban.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: