Ludovic Orban, despre intalnirea avuta cu liderul UDMR. Atac indirect la adresa lui Liviu Dragnea

politica

Luni, inainte de votul de investitura din Parlament al Guvernului Dancila, Ludovic Orban, liderul PNL, a avut o intalnire cu liderul UDMR, in vederea unor ultime negocieri inainte de sedinta plenului. Potrivit acestuia, parlamentarii maghiari vor lua o decizie in cadrul forurilor statutare ale partidului, ce se vor reuni la ora 14:00.

„O sa ia o decizie UDMR, asa cum a anuntat, in cadrul grupurilor parlamentare, si vom afla ce decizie vor lua. (…) A fost un schimb de impresii, de pareri, eu am expus argumentele mele. Evident, ei o sa ia o decizie in forurile lor statutare”, a declarat liderul PNL.

Intrebat despre ce au vorbit mai exact, Ludovic Orban a spus ca nu dezvaluie discutiile „tete-a-tete”, aluzie facuta la adresa lui Liviu Dragnea.

„Va dati seama ca nu fac parte din acea categorie de persoane care dezvaluie discutiile tete-a-tete”, a afirmat Orban.

Luni, candidatii propusi de PSD la cea mai recenta sedinta CEX al PSD pentru a ocupa posturile de ministrii in Guvernul Dancila sunt audiati in comisiile de specialitate din Parlament, urmand ca, tot luni, dupa ora 15:00, Plenul Parlamentului sa se reuneasca in sedinta extraordinara pentru a acorda votul de investitura viitorului Guvernul Dancila.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: