Ludovic Orban devine din nou activ politic. Solicitare imperioasa adresata Alinei Gorghiu

politica

Deputatul PNL Ludovic Orban ii cere liderului partidului, Alina Gorghiu, sa anunte public obiectivul politic al PNL la alegerile parlamentare aratand ca ”degeaba devii parte dintr-o majoritate daca ai 20, 25 sau 30%”.

”Ce trebuie sa faca intr-o democratie presedintele unui partid care pierde alegerile se cam stie. Astept altceva de la liderul ( acum unic ) al PNL. Astept sa decida si sa anunte public care este obiectivul politic al PNL la alegerile parlamentare. Acest obiectiv nu poate sa fie decat castigarea alegerilor. Nu formarea unei majoritati in jurul unui premier care este mai mult sau mai putin al tau. Degeaba devii parte dintr-o majoritate, daca ai 20,25 sau 30%. Pentru a putea guverna conform programului tau de guvernare trebuie sa castigi alegerile si sa formezi majoritatea in jurul tau. Important acum este ce faci ca sa castigi aceste alegeri. Cum ii convingi pe romani, atat cei care te-au votat la locale, cat mai ales pe cei care nu au venit la vot la locale ( care sunt cei mai multi ) sa voteze PNL”, a scris Orban pe Facebook.

Alina Gorghiu, presedintele PNL, a anuntat vineri la Timisoara ca isi va da demisia din fruntea partidului „daca PNL nu va fi cel in jurul caruia se va face majoritatea parlamentara care sa dea viitorul premier al Romaniei”, scrie Mediafax.

„Eu, sa stiti, imi asum foarte clar o demisie daca Partidul National Liberal nu va fi cel care in jurul caruia se va face majoritatea parlamentara care sa dea viitorul premier al Romaniei”, a spus ea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: