politica

Ludovic Orban il pune la punct pe Victor Ponta: „Nu a fost altceva decat un PSD-ist. Si asta este si acum”

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, spune ca liderul Pro Romania, Victor Ponta, nu a fost altceva decat un PSD-ist si asta este si acum, precizand ca Ponta a incercat doi ani sa joace rolul de opozant al PSD, care nu i s-a potrivit.

Ludovic Orban a fost intrebat, luni, intr-o conferinta de presa, ce parere are despre posibila alianta dintre PSD si Pro Romania.

„Aceasta asa-zisa alianta, ea exista de mult. Niciodata Ponta nu a fost altceva decat un PSD-ist. Si asta este si acum. Nu e nimic nou sub soare. Sigur ca el a incercat vreo doi ani de zile sa joace un rol care nu i se potriveste, de opozant al PSD. Iata ca astazi practic se arata lipsa de realitate a conduitei pe care a avut in ultimii doi ani de zile. A revenit la matca”, a afirmat Orban, citat de news.ro.

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spunea ca PSD nu poate castiga „un scor bun” la alegerile care urmeaza daca ramane „singur, izolat” , el adaugand ca nu crede ca social-democratii sunt „pregatiti” in acest moment sa revina la guvernare.

„Eu nu cred ca PSD-ul e pregatit acum sa se intoarca la guvernare. Nu cred ca Pro Romania poate guverna cu sapte la suta. (…) Dar avem obligatia sa pregatim o alternativa”, mai spunea liderul Pro Romania.

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a aflat, duminica, la Conferinta anuala a Pro Romania, unde si-a amintit cuvintele mamei sale, adresandu-se celor din sala: „Haideti, treceti odata acasa!”. Ciolacu a spus despre Victor Ponta, care acum conduce Pro Romania, ca a fost un prim-ministru bun.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Aurora boreala va putea fi vazuta pana duminica si in Romania. Care este cauza acestui fenomen

Cerul noptii a fost luminat vineri noapte de aurora boreala in locuri in care aurorele…

2 ore ago

Emotii pentru candidatul Emil Boc, la primaria Clujului? O prezenta la vot de peste 50% l-ar putea trimite pe locul doi

Potrivit mass-media locale din Cluj-Napoca (actualdecluj.ro si foaiatransilvana.ro), „candidat independent la Primaria Cluj Napoca, Sabin…

2 ore ago

Soc la Tokyo, India depaseste Japonia in topul economiilor mondiale. Japonia ajunge pe locul cinci

Anuntul potrivit caruia, in 2025, India va depasi Japonia in ceea ce priveste produsul intern…

3 ore ago

Geoana, atacat violent de Tudose de la PSD: „Nu-l voteaza nimeni. Sunt satul de Batmani! Il sustinem pe Marcel Ciolacu la prezidentiale”

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose il ironizeaza pe Mircea Geoana si minimizeaza sondajele care ii dau…

3 ore ago

Rusia sustine ca a capturat inca cinci sate in regiunea Harkov. Peste o mie de oameni evacuati din calea razboiului

Ministerul rus al Apararii a anuntat sambata ca fortele sale au cucerit cinci sate de…

4 ore ago