Ludovic Orban va fi macelarit de Antena 3. Decizia a fost luata, a indraznit sa il dea afara din PNL pe sotul Oanei Stancu

politica

Biroul Executiv al PNL a decis, miercuri, sa il excluda din partid pe senatorul Daniel Zamfir. Acesta a declarat ca deja are propuneri sa se inscrie in PSD sau ALDE.

”Frustrari ale presedintelui. Supararile vin si din afara partidului. Legea camatariei nu e dorita. Am spus si in partid, o spun si public, am toata convingerea ca aceste legi sunt in favoarea oamenilor. Excluderea mea trebuie sa fie votata de Consiliul National. Am avut discutii cu colegi si de la ALDE, si de la PSD, dupa ce presedintele a anuntat ca ma da afara. Sunt colegi care apreciaza ce fac si ca nu merita sa raman pe strada”, a declarat Daniel Zamfir dupa decizia conducerii PNL.

Liberalii sunt nemultumiti de faptul ca Daniel Zamfir ar fi deviat de la linia PNL. De altfel, dupa intoarcerea din vacanta parlamentara, senatorul a ramas fara functia de conducere din Comisia economica, iar colegii liberali au anuntat ca nu sustin mai multe dintre propunerile legislative initiate de el, cum ar fi cea referitoare la plafonarea dobanzilor la banci pentru creditele in lei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: