Ludovic Orban vine cu o veste stupefianta. Pe cine vrea sa puna Dragnea in fruntea ANRE: „Nu o sa va vina sa credeti, asa cum nici mie nu mi-a venit sa cred”

news

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca Liviu Dragnea vrea sa-l numeasca in fruntea Autoritatatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) pe Florentin Costel Pandele, sotul Gabrielei Firea. Pandele este acum primar al orasului Voluntari.

Orban afirma ca aceasta numire are ca scop asigurarea ‘strictului necesar’ pentru finantarea campaniei Gabrielei Firea pentru prezidentiale.

„Am aflat astazi ( pe surse) pe cine vrea sa puna Dragnea presedinte la ANRE. Nu o sa va vina sa credeti, asa cum nici mie nu mi-a venit sa cred. Aspirantul la functia de reglementator sef al pietei de energie nu este nimeni altul decat Pandele. Ma gandesc, totusi, ca nu o sa indrazneasca sa duca aceasta nebunie la bun sfarsit.

Pe de alta parte, daca stam stramb si gandim drept, tinand cont de faptul ca doamna Pandele are ganduri de marire, face ceva sens. O sa ii trebuiasca ceva parale in campanie si, cum de la Bucuresti, din praful si pulberea care o sa ramana dupa ea, nu prea are ce culege, nu este exclus ca pandelizarea sectorului energiei sa aiba ca scop principal asigurarea ‘strictului necesar’ pentru finantarea campaniei”, a anuntat Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

Dragnea si-a anuntat pana acum de mai multe ori nemultumirea fata de conducerea ANRE, el cerand chiar si infiintarea unei comisii de ancheta in Parlament pentru a afla de ce a crescut pretul la energia electrica.

”Tocmai am aflat de la ANRE ca, odata ce s-a anuntat comisia de ancheta, au mai marit preturile la gaze si la energie electrica. Dupa parerea noastra, aceste preturi sunt marite prin acceptarea includerii in pret a unor pierderi nejustificate din partea celor care distribuie energia electrica”, a acuzat Liviu Dragnea, saptamana trecuta, dupa sedinta CEX de la Sucevita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: