Lui Badalau i-a pierit ranjetul, dupa ce l-a infuriat pe Dragnea. Baronul de Giurgiu va disparea din conducerea PSD

politica

Presedintele executiv al PSD, senatorul Niculae Badalau, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu stie daca va mai candida la functia de presedinte executiv al PSD, la congresul extraordinar al partidului din martie, si ca regreta perioada in care era presedinte al organizatiei judetene a PSD Giurgiu.

„Liviu Dragnea este presedintele partidului, este colegul meu, imi este sef si lucram in continuare. Daca ma intrebati va spun cu siguranta ca regret perioada in care eram presedinte la Giurgiu, pentru ca era mult mai simplu si era mult mai placut pentru mine. La Bucuresti totusi iti apar mult mai multe probleme si mult mai multe provocari. Acum, de ce au dedus unii din presa ca eu m-am certat cu Dragnea nu am inteles. Ma gandesc daca mai candidez pentru functia de presedinte executiv, e destul de interesanta provocarea, PSD e un partid solid, stam foarte bine in sondaje, avem o guvernare buna. (…) 51 la suta as inclina sa nu mai candidez, tinand cont de varsta, am 57 de ani. Eu am primit o incredere de la colegi, am facut parte din echipa de campanie care a condus campania pentru parlamentare si am avut rezultate”, a declarat Niculae Badalau, citat de Agerpres.

El a spus ca organizatia de partid de la Giurgiu este cea mai puternica din tara si aici, la alegeri, hotarasc presedintii de organizatii.

„Avem organizatia PSD cea mai puternica din tara, cel putin prin scorurile pe care le-a aratat prin ultimele trei alegeri, in rest hotarasc presedintii de organizatii. In aceasta organizatie nu hotaraste nici domnul Dragnea, nici domnul Badalau, hotarasc presedintii de organizatii si ei au hotarat ca interimatul sa fie la domnul Marian Mina. Daca vor hotari in continuare, in urma conferintei judetene, pentru care nu a fost stabilita inca o data de desfasurare, sa fie altcineva, cu multa placere”, a incheiat Niculae Badalau.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: