politica

Lui Dancila continua sa-i fie frica de Liviu Dragnea: „Nu am de gand sa fac o analiza a modului in care a condus partidul”

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a anuntat, luni, dupa sedinta BPN, ca nu are are de gand sa faca „o analiza” a modului in care Liviu Dragnea a condus partidul.

Desi atat ea cat si ceilalti lideri ai PSD continua sa afirme ca „analizeaza” unde au „gresit”, afirmand ca au inteles votul din 26 mai, Dancila sustine ca nu va analiza si ce a facut Dragnea in PSD.

„Nu am de gand sa fac o analiza a modului in care a cindus partidul Liviu Dragnea. Timpul este foarte scurt (pana la congresul PSD). Trebuie sa venim cu o alta abordare pentru a recastiga electoratul din 2016”, a declarat Dancila.

Intrebata despre propriile declaratii, redate de Gabriela Firea, conform carora nu a fost lasata sa se implice in stabilirea bugetului, Dancila a refuzat sa ofere detalii.

„Am spus ca nu mai vreau sa fac referiri la trecut, vreau sa ma ancorez in prezent. Referirea la trecut nu este o abordare constructiva”, a pretins premierul.

Ea a explicat apoi de ce refuza sa demisioneze din functia de premier dupa votul din 26 mai.

„Nu mi-am dat demisia pentru ca sunt un om responsabil, inseamna mult votul cetatenilor. A fost un vot masiv in 2016. Nu am voie sa imi dezamagesc colegii de partid si cetatenii. Cred in PSD si nu vreau sa repet ceea ce au facut altii, sa lase partidul intr-o situatie neplacuta prin demisia premierului. Pentru ca eu cred ca Romania are nevoie de stabilitate. Intr-o perioada in care vedem ce se intampla in jurul nostru, noi trebuie sa fim un pilon de stabilitate. Detinem Presedintia Rotativa si trebuie sa ducem la bun sfarsit ceea ce am inceput. Cei care nu au crezut in noi trebuie sa isi schimbe impresia, sa aratam ca Romania e altfel. Romania are nevoie de stabilitate, nu vreau sa las partidul cum au facut altii, care au demisionat dn functie”, a mai spus Dancila, vacand aluzie la demisia lui Victor Ponta de la sefia PSD.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, inaintea sedintei BPN PSD, ca premierul Viorica Dancila le-a spus vineri in sedinta Comitetului Executiv, ca nu a fost lasata sa se implice in realizarea legii bugetului de stat, precizand ca „altcineva a facut bugetul, politic”.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

7 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

13 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

12 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

12 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

12 ore ago