Lui Dancila ii este frica sa se intalneasca cu Iohannis. Vine la Ziua Armatei la o jumatate de ora dupa presedinte

politica

Presedintele Klaus Iohannis va participa, vineri, de la ora 17.00, la manifestarile dedicate Zilei Armatei, la Carei, in timp ce premierul Viorica Dancila va participa, tot la Carei, de la ora 17.30.

Potrivit programului oficial al presedintelui Klaus Iohannis, acesta va participa, vineri, de la ora 17.00, la manifestarile dedicate Zilei Armatei, la Carei.

Tot la ora 17.00, au trecut in program participarea la manifestarile de la Carei ministrul Apararii, Gabriel Les, dar si seful Statului Major al Apararii, generalul Nicolae Ciuca.

Potrivit Ministerului Apararii Nationale, de la ora 17.00, la Carei, are loc o ceremonie de depuneri de coroane si jerbe de flori si o ceremonie de acordare de distinctii Drapelelor de Lupta ale unor unitati militare, simultan cu survolarea zonei de catre aeronave ale Fortelor Aeriene Romane si cu sosirea ”Stafetei Veteranilor”, care a plecat din Capitala pe 17 octombrie.

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, va participa la evenimentele de la Carei, de la ora 17.30, potrivit programului oficial transmis de catre reprezenantii PSD.

Anterior, de la ora 16.00, Dancila participa la evenimentele dedicate Zilei Armatei, la Satu Mare.

Mai mult despre: ,

Comentarii: