„Lui Iohannis ii este frica de femeile frumoase”. Lider PSD, explicatie sideranta, de ce Olguta Vasilescu nu este numita ministru

politica

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, considera ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii poate fi interpretat ca o frica a acestuia fata de femeile frumoase si puternice..

Horia Nasra a declarat, vineri, pentru Mediafax ca seful statului este dispus sa faca orice pentru a impiedica Executivul sa isi realizeze programul de guvernare.

„Klaus Iohannis, din interes pur electoral, a transformat Romania intr-un camp de lupta politica si este dispus sa faca orice pentru a impiedica Guvernul Romaniei sa-si realizeze programul sau de guvernare, de aceea, sistematic, pune bete-n roate. Cazul Lia Olguta Vasilescu nu este un accident, premierul Romaniei fiind un alt exemplu.

Pe de alta parte consecventa irationala in refuzul numirii doamnei ministru Vasilescu poate fi interpretata si printr-un misoginism produs undeva intre caligynefobie (frica fata de femeile frumoase – n.r.) si ginofobie (teama de femei – n.r.), frica de femei frumoase si puternice”, a spus Nasra.

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, intr-o scrisoare adresata premierul Viorica Dancila, ca respinge numirea Olgutei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii, motivand ca nu are pregatirea necesara. Seful statului solicita o alta propunere pentru vicepremier si Dezvoltare.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: