Lui Mihai Fifor i s-a facut rusine cu PSD. Ascunde sigla partidului, incercand sa-i pacaleasca pe aradeni

politica

Senatorul PSD Mihai Fifor, desemnat candidat al PSD pentru Primaria Arad, si-a dat publicitatii sloganul electoral. Din acesta lipseste sigla PSD.

Intr-un mesaj in care se rafuieste cu deputatul PSD Dorel Caprar, proaspat reales presedinte al PSD Arad, Fifor isi publica si sloganul electoral. Sigla PSD nu mai apare.

„Concluzia dupa ziua de ieri…Mai rau de atat, probabil ca nu se poate. Zona in care a fost dusa organizatia PSD Arad, dupa pseudo-conferinta de ieri, este dovada clara a incapacitatii structurale a celor care inca o conduc de a intelege dimensiunea dezastrului.

De aici si lipsa oricarei sanse reale de reformare, care sa poata genera o oferta, fie ea minimala, pe piata politica aradeana, intr-un an electoral extrem de complicat.

Poza zilei de ieri ne-a demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, ca PSD Arad a fost transformat, din pacate, in ultimii ani, pe baza unor interese personale marunte si a unor intelegeri sulfuroase, intr-un satelit al PDL-ului lui Falca.

Buna-credinta si eforturile absolut remarcabile ale simplilor membri de partid, oameni extraordinari, nu aveau cum sa suplineasca tradarea liderului. Iar rezultatele electorale, vreme de 10 ani, cu sincopa 2016, sunt poate cea mai buna radiografie a unei organizatii decredibilizata sistematic si tradata cu buna stiinta.

Solutii? Exista. Si mergem mai departe, pentru oamenii minunati si valorosi ai PSD Arad, pentru primarii, viceprimarii, consilierii nostri, pentru membrii si simpatizantii nostri, captivi in constructia toxica a unui grup de interese. Pentru valorile social-democrate in care cred cu tarie. Si, mai ales, pentru aradeni.

Impreuna suntem puternici! Pentru Arad!”, a scris Fifor pe Facebook.

Deputatul Dorel Caprar, inculpat in dosarul spagilor adunate de DRDP Timisoara, a fost ales, vineri, presedinte al PSD Arad. Conferinta Extraordinara a avut loc, desi conducerea partidului a cerut amanarea ei. Mihai Fifor a refuzat sa participe la sedinta, apreciind ca procedura este ”viciata in profunzimea ei”.

Conferinta Extraordinara a Organizatiei Judetene PSD Arad a avut loc, vineri, pentru alegerea echipei de conducere.

Pentru functia de presedinte a candidat deputatul Dorel Caprar, care a fost ales cu 75 de voturi ”pentru” si 5 ”impotriva”.

”Multumesc tuturor colegilor care astazi, in cadrul Conferintei Extraordinare a Organizatiei Judetene PSD Arad, organizata statutar, m-au onorat cu increderea lor votandu-ma pentru a exercita functia de presedinte al organizatiei judetene pentru un nou mandat!”, a scris Caprar pe Facebook, vineri seara.

Acesta a precizat ca ”PSD Arad a ales o noua echipa, care va lupta in urmatoarele luni pentru a castiga alegerile locale si parlamentare, la nivelul judetului Arad”.

”A fost o conferinta organizata in conformitate cu solicitarile conducerii centrale, cu respectarea Statutului, dar mai ales prin vointa membrilor PSD Arad”, a mai scris Caprar.

Dorel Caprar este inculpat in dosarul spagilor adunate de DRDP Timisoara pentru PSD Arad.

Potrivit anchetatorilor, parlamentarul este acuzat de 12 infractiuni de folosire a influentei sau autoritatii de catre persoana care ocupa o functie de conducere in cadrul unui partid politic in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, doua infractiuni de complicitate la luare de mita, trei infractiuni de folosire a influentei sau autoritatii de catre persoana care ocupa o functie de conducere in cadrul unui partid politic in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, trei infractiuni de complicitate la abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Mai mult despre: ,

Comentarii: