Lui Victor Ponta i-a sarit tandara, o face praf pe „tovarasa” Gabriela Firea. Fostul premier spune ca primarul Capitalei l-a „enervat foarte tare”

politica

Victor Ponta a declarat, intr-o emisiune la TVR 1, ca s-a enervat foarte tare la auzul afirmatiilor ca daca il critica pe Liviu Dragnea inseamna ca nu iubeste Romania. Declaratiile i-au apartinut Gabrielei Firea.

„Cat timp Liviu Dragnea va fi presedintele PSD, eu nu voi avea niciun rol.  Nu fac parte din aceasta echipa si nu pot sa inteleg ideea de echipa in care unul singur le stie pe toate.

M-a enervat ceva foarte tare. Chiar ca la PCR. Daca eu zic de Liviu Dragnea ca are mustata inseamna ca dau in Romania, in partid, in Guvern, in clasa muncitoare. Nu trebuie sa iasa vreo tovarasa de la partid si sa imi zica ca am atacat Romania. Ideea ca daca dau in Dragnea dau in fabrici si uzine nu mi-a placut”, a declarat Victor Ponta, luni seara, la TVR 1.

La sfarsitul saptamanii trecute, in urma sedintei Comitetului Executic al PSD de la Sinaia, Firea s-a autoinvitat la Antena 3, unde a lansat mai multe atacuri la adresa lui Victor Ponta.

„Daca Victor iubeste Romania, daca iubeste partidul care l-a lansat in marea politica, daca Victor ii mai iubeste pe colegii din PSD, trebuie sa puna capat acestor siruri de atacuri la adresa presedintelui Liviu Dragnea, ales legitim de congres”, a afirmat Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: