Lui Tariceanu i-au cazut pantalonii la Palatul Cotroceni, chiar inainte sa apara presedintele Klaus Iohannis

politica

Situatie penibila la Palatul Cotroceni, in cadrul consultarilor dintre presedintele Klaus Iohannis si delegatia ALDE, in legatura cu implementarea rezultatelor referendumului pe justitie.

Tariceanu si Varujan Vosganian l-au asteptat pe presedintele Iohannis, in sala destinata consultarilor, stand jos la masa. La un moment dat a aparut sefa Protocolului, care le-a facut semn sa se ridice pentru a-l intampina pe presedinte. Tariceanu a sarit in picioare si a inceput deodata sa-si traga in sus pantalonii, cu gesturi ample. El inca isi baga camasa in pantaloni si isi controla cureaua in momentul in care Iohannis se indrepta cu mana intinsa spre delegatia ALDE.

Ulterior, dupa ce consultarile s-au incheiat intr-un timp record, Tariceanu s-a rastit la jurnalistii care l-au intrebat de ce l-a asteptat stand jos pe presedintele Romaniei.

„Nu am de ce sa stau in picioare pana soseste presedintele, cunosc bine regulile de protocol, mai bine decat dvs. M-am ridicat cand a intrat presedintele”, a marait Tariceanu.

Delegatia ALDE este formata din presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu, secretarul general, Daniel Chitoiu, vicepresedintele Gratiela Gavrilescu, deputatul Varujan Vosganian si senatorul Ionut Sibinescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: