Lungimea degetelor iti dezvaluie PERSONALITATEA. Esti si tu printre AROGANTI?

life

Ghicitul in palma e un obicei stravechi, dar ce ai spune daca ai afla ca si lungimea degetelor dezvaluie cat este de inteligenta o anume persoana sau ce tip de personalitate are? Cu alte cuvinte, poti „citi” un om dintr-o singura privire.

Pentru inceput, fa testul cu tine insuti. Uita-te la mainile tale si compara lungimea aratatorului cu cea a inelarului. Dupa ce ai descoperit in care dintre cele trei categorii te incadrezi judecand dupa proportia degetelor, poti incepe sa faci observatii si pe seama celor din jur.

A. Aratatorul este mai scurt decat inelarul

Aceste persoane sunt atragatoare, sociabile, carismatice, cu un farmec irezistibil. Sunt oameni hotarati, inclinati sa isi asume riscuri si care reusesc sa rezolve cu brio chiar si cele mai dificile probleme. Empatia este punctul lor forte. Cel mai adesea lucreaza ca ingineri sau cercetatori, iar jocurile lor preferate sunt sahul si rebusul.

B. Aratatorul este mai lung decat inelarul

Persoanele care au degetul aratator mai lung decat cel inelar au o mare incredere in sine, dar sunt si foarte arogante. Dau dovada de autosuficienta si nu suporta sa fie deranjate cu nimicuri. Nu sunt genul de persoana care face primul pas intr-o relatie sau care isi asuma afaceri riscante. Cu toate acestea, accepta cu placere si apreciaza atentia pe care o primesc.

C. Aratatorul si inelarul sunt egale

Despre aceste persoane se spune ca sunt mari iubitoare de pace si in niciun caz nu suporta sa fie implicate in vreun conflict. Sunt bine organizate si se inteleg bine cu oricine. In plus, sunt oameni loiali, fideli in relatii si muncesc cu daruire. Au un temperament vulcanic, astfel ca intr-o disputa este cel mai bine sa fii de partea lor.

Foto: elitereaders.com

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: