Luni, Nicolae Ciuca se intalneste cu liderii USR pentru a discuta despre programul de guvernare. Surse: Citu nu s-a inteles cu Ciolacu

politica

Premierul desemnat Nicolae Ciuca va discuta, luni, cu reprezentantii conducerii Uniunii Salvati Romania pe marginea Programului de guvernare, a informat, duminica, Partidul National Liberal.

„Duminica, la Palatul Victoria, premierul desemnat Nicolae Ciuca a continuat discutiile pentru finalizarea Programului de guvernare, impreuna cu echipele de experti ale Partidului National Liberal si ale Uniunii Democrate Maghiara din Romania, in prezenta presedintilor Florin Citu si Hunor Kelemen.

Luni, 25 octombrie, premierul desemnat Ciuca va purta discutii cu reprezentantii conducerii Uniunii Salvati Romania pe marginea Programului de guvernare”, a precizat sursa citata.

Citeste si: Presa PSD sustine ca negocierile cu PNL au esuat. Ciolacu s-a intalnit cu Citu la o vila de protocol, desi amandoi sustineau ca nu au ce sa discute intre ei

Discutii intre conducerea PNL, cea a UDMR si premierul desemnat au avut loc si sambata, la Palatul Victoria. Tot sambata, a avut loc si o consultare a liberalilor cu reprezentantii minoritatilor nationale.

Totodata, premierul desemnat a avut sambata dupa-amiaza o convorbire telefonica cu presedintele PSD, Marcel Ciolacu, in care a convenit ca negocierile politice sa aiba loc dupa finalizarea Programului de guvernare, precum si dupa analizarea celor zece masuri urgente propuse de social-democrati.

Mai mult despre:

Comentarii: