„Lupii lui Putin”, aroganta pe „acoperisul lumii”: „Amintim lumii cine a rupt gatul fascismului in Europa”

externe

Banda de motociclisti „Lupii Noptii” din Rusia, considerati de unii omologii „Hell’s Angels” din Statele Unite ale Americii, aliati apropiati ai presedintelui rus Vladimir Putin, au expus la Polul Nord cel mai mare drapel, copie a cunoscutului „Steag al Victoriei” (steagul rosu, avand insemnate pe el secera si ciocanul), cunoscut si ca drapelul Partidului Comunist Rus.

Steagul cantareste 150 de kilograme, avand dimensiun de 25 metri latime pe 40 de metri lungime. Membrii clubului de motocilisti, Igor Panin si Viaceslav Skoda, au pus steagul pe „acoperisul lumii” cu ajutorul comunitatii geografilor din Rusia si a ministerului rus pentru situatii de urgenta, noteaza Blitz.

„Lupii lui Putin” au aterizat pe pista statiei arctice Borneo, operatiunea de expunere a steagului durand aproximativ 20 de minute. Parasutistul Valery Tulenin i-a ajutat pe rockeri sa duca planul la bun sfarsit, acesta castigand, de curand, Cupa Fortelor Armate la parasutism, cu mentiunea „aterizare precisa”. Intrecerile au avut loc tot la Polul Nord.

„Odata cu arborarea Steagului Libertatii pe ‘acoperisul lumii’, aratam lumii intregi ca trebuie sa luptam cu fascismul. Asta e problema intregii umanitati”, a comentat actiunea unul dintre eroii Rusiei, Viaceslav Bocearov, unul dintre eliberatorii ostaticilor de la Beslan.

„Prin acest pas, noi amintim lumii intregi cine a rupt gatul fascismului in Europa in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Multi oameni ai lumii nici macar nu stiu acest lucru. Acest steag trebuie sa uneasca popoarele”, a adaugat el.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: