„Lupii tineri” din PSD se pegatesc sa ATACE: „Nu ne temem de nimeni si de nimic”. Cine vrea sa puna mana pe ANI

politica

Scandal tocmai in fieful electoral al lui Victor Ponta, in organizatia PSD de la Gorj. Mai multi lideri din organizatia de tineret s-au intalnit la Bucuresti pentru a-si imparti functii, starnind furia seniorilor din partid.

Potrivit informatiilor publicate de „Pandurul”, tinerii pesedisti din Gorj vor sa puna mana pe functii grele din Bucuresti. Astfel, Claudiu Georgescu, secretar general adjunct in Ministerul Justitiei ar vrea sefia ANI, Ciprian Florescu (vicepresedinte al Consiliului Judetean) aspira la postul de subprefect de Bucuresti, Alin Vacaru i-ar vrea locul lui Ion Calinoiu la sefia CJ Gorj, Iulia Vana vrea sa devina primar in locul lui Florin Carciumaru, iar un anume Gabriel Georgi vrea sa se instaleze la sefia Complexului Energetic Oltenia.

„Lupii tineri” au confirmat discutiile, dar nu au dorit sa comenteze foarte mult. „Ne-am intalnit la Bucuresti pentru ca a fost Consiliul National. Nu s-a impartit nimic, in momentul acesta nu facem o impartire a functiilor”, a declarat Iulia Vana, viceprimar de Targu Jiu.

Aceasta a dat de inteles ca tinerii din PSD au aceleasi drepturi ca si seniorii, iar cand va veni momentul isi vor spune ofurile in fata lor. „Suntem destul de responsabili sa ne asumam fiecare ce avem de spus. Nu mai suntem copii de la Organizatia de Tineret si daca vom avea ceva de spus o vom spune deschis in fata seniorilor. Nu ne temem de nimeni si de nimic, am muncit si noi alaturi de dumnealor. Atat eu, cat si colegii mei suntem cu picioarele bine infipte in pamant. Avem cu totii o varsta, nu mai suntem copii sa ne intalnim pe la colturi”

Subprefectul de Bucuresti, vizat de „complot”, a mimat nepasarea. „Nu mi-am spus ultimul cuvant nici in politica, sunt inca tanar si pot face treaba, dar deocamdata nu se pune problema de a reveni in politica. Daca se va produce vreo schimbare sa fie sanatosi cei care o produc, sa fie sanatosi cei care vor fi schimbati”, a declarat Liviu Andrei, subprefectul Capitalei.

PSD Gorj este organizatia de baza a lui Victor Ponta, el fiind deputat ales pe lista acestei filiale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: