„Lupta, Andrei, LUPTA!” Singurul supravietuitor al TRUPEI din Colectiv a inceput sa posteze pe Facebook

news

Andrei Galut, singurul supravietuitor din formatia Goodbye to Gravity dupa tragedia din clubul Colectiv, a schimbat fotografiile de profil si coperta de pe Facebook, sambata noapte. Imediat a primit o multime de mesahe de incurajare din partea prietenilor.

In una dintre poze apar membrii formatiei, iar in cealalta apare Andrei alaturi de o tanara, fotografiata cu spatele, care, cel mai probabil, este iubita lui, care a decedat la cateva zile dupa incendiul din 30 octombrie 2016. Ambele sunt incadrate intr-un chenar negru.

galut
andrei

Zeci de prieteni si cunoscuti au inceput imediat sa ii transmita mesaje de incurajare. „Fii tare Andrei, noi suntem langa tine”, „Multa putere si sanatate, Andrei! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe toti cei care si-au pierdut viata atat de nedrept”, „Ti-a dat Dumnezeu zile Andrei! Sa treci cu bine peste toata perioada asta! Toti te apreciem si suntem langa tine!”, sunt cateva dintre gandurile celor apropiati.

Andrei Galut a fost transferat la cateva zile dupa incendiu in Spitalul Crucii Rosii din Beverwijk, Olanda, unde a fost supus mai multor interventii. Apropiatii spun ca starea de sanatate a lui Andrei se imbunatateste.

Pe 30 octombrie 2015, trupa Goodbye to Gravity, isi lansa in clubul Colectiv albumul „Mantras of War”. Patru din cei cinci membri ai trupei – Alex Pascu (bas), Vlad Telea (chitara), Mihai Alexandru (chitara) si Bogdan Enache (tobe) – au murit dupa dezastru, Andrei Galut (voce) fiind singurul supravietuitor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: