„Lupta impotriva Justitiei ne-a omorat”. Dancila si liderii PSD isi pun tarana in cap in cadrul BPN al PSD

politica

Liderii PSD si-au schimbat radical punctul de vedere in privinta actiunilor legate de Justitie. In sedinta BPN de marti, Viorica Dancila s-a plans ca „lupta impotriva Justitiei ne-a omorat”.

Surse din cadrul sedintei au declarat pentru Digi24 ca liderii PSD se plang ca lupta impotriva Justitiei „i-a omorat”.

„Chiar si Viorica Dancila ar fi sustinut in cadrul sedintei ca tema Justitiei si proasta comunicare, ambele impuse de echipa lui Liviu Dragnea, au provocat dezastrul de la alegerile de duminica. De altfel, noua conducere a PSD, reunita luni seara la hotelul lui Robert Negoita, a decis ca partidul sa renunte la a cere legi si ordonante de urgenta pe teme de justitie, pentru a salva imaginea partidului”, anunta Digi24.

Liderii PSD au eliminat din discursul lor orice referire la „statul paralel” sau „abuzurile procurorilor” dupa rezultatele de duminica. Viorica Dancila, presedinte interimar al PSD, a refuzat, luni, sa comenteze condamnarea lui Liviu Dragnea, in timp ce Eugen Teodorovici a spus ca tema justitiei este „un subiect incheiat”. Pana acum, liderii PSD sustineau ca Liviu Dragnea este o victima a „statului paralel”.

„Nu vom comenta decizia instantei de judecata pronuntata azi”, a fost anuntul surrpinzator al lui Dancila, la sediul PSD, in timp ce lideri PSD foarte agresivi din jurul ei, precu, Lia Olguta Vasilescu si Ionel Arsene, nu suflau o vorba.

„Maine la 11 vom avea BPN, iar la 18 CEx. Impreuna vom lua deciziile, vom vedea unde am gresit, sa vedem cum putem actiona unitar”, a mai spus Dancila.

De asemenea, un alt lider influent al PSD, Eugen Teodorovici, a precizat luni ca tema justitiei este un subiect incheiat pentru PSD.

„Cred ca este un subiect incheiat, inchis poate de mult timp, numai ca s-a dorit foarte mult sa se tina acest subiect pe agenda publica”, a afirmat Teodorovici.

Mai mult despre:

Comentarii: