Luptatoarele din Ucraina: „Ea este operator de lansator de grenade. Sotul ei, Oleksandr, a fost ucis in misiune de curand. Ei au doi fii”

externe

Anton Gerascenko, un inalt oficial ucrainean, a prezentat inca o luptatoare ucraineana care s-a remarcat pe frontul contra invadatorilor.

„Olha Chumak, in varsta de 38 de ani, a vrut sa devina creatoare de moda inainte de razboi. Acum este operator de lansator de grenade in cadrul puscasilor marini. Sotul ei, Oleksandr, a fost ucis in misiune de curand. Ei au doi fii.

Olha este foarte curajoasa. Ea continua sa apere Ucraina in prima linie a frontului”, a scris Gerascenko pe Twitter.

Citeste si: Lunetista ucraineana, fosta profesoara de istorie: „Este dificil sa iei o viata. Insa apara-ti viata, apara-ti tara, apara-ti familia”

O profesoara de istorie din Ucraina, al carei hobby era tirul, a decis sa intre si ea in lupta impotriva invadatorilor rusi ca lunetista. Un post de televiziune din Ucraina a realizat un reportaj emotionant despre aceasta femeie curajoasa.

Camarazii ii spun „Vrajitoarea”, datorita caracterului ei special. Ea este lunetista in trupele care apara sudul Ucrainei, pana de curand ea fiind profesoara de istorie, a relatat postul ucrainean.

„Oare pot sa ucid o persoana? Este dificil sa iei o viata, dar cand viata ta este in pericol sau viata celor apropiati, cand dusmanul intra in tara ta sau in casa ta, cred ca fiecare dintre noi este gata pentru asta. Apara-ti viata, apara-ti tara, apara-ti familia”, a declarat lunetista.

Ea a spus ca nu stie daca se va mai intoarce la catedra, in acest moment ea se gandeste doar la victoria impotriva imvadatorilor rusi.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: