„M-am format langa Corneliu Coposu”. Coposu si Firea, acelasi lucru. Dan Cristian Popescu o admira acum pe primarita PSD

politica

Candidatul PSD pentru Primaria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, afirma la inceputul acestui an ca el „s-a format” langa Corneliu Coposu. Coposu a stat 17 ani in puscariile comuniste si a refuzat sa faca orice fel de compromis cu comunistii si cu urmasii acestora, fesenistii. 

„Am participat activ la fenomenul Piata Universitatii. (…) Pentru mine adevarata scoala politica este scoala lui Corneliu Coposu, politicianul langa care m-am format. Acolo am invatat ca se poate face politica dreapta si de dreapta”, sustinea Popescu, pe atunci membru al PNL.

Popescu a plecat in aceasta saptamana din PNL pentru a candida pe listele PSD.

„Nu am intrat in politica pentru a lupta pentru o ideologie, ci pentru a face tot ce pot pentru cetateni. Deoarece proiectele mele, propuse, discutate si sustinute de catre cetatenii Sectorului 2, au fost calcate in picioare din ratiuni politice, am ales sa continui lupta cum pot mai bine.

De astazi sunt candidatul sustinut de catre PSD la Primaria Sectorului 2 si cu sprijinul primarului general, doamna Gabriela Firea, voi implementa proiectele mele si vom schimba fata Sectorului 2 in urmatorii patru ani.

Le multumesc celor de la Partidul Social Democrat pentru ca au ales sa formeze echipa cu cetatenii din acest sector. Si eu consider ca, intotdeauna, oamenii trebuie sa fie pe primul loc. Nu aliantele comerciale de partide!”, a scris Dan Cristian Popescu intr-o postare pe Facebook.

Postarea sa este insotita de o fotografie in care apare alaturi de primarul Capitalei, Gabriela Firea, si de presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Pe 6 august, Dan Cristian Popescu a anuntat ca va candida la Primaria Sectorului 2, precizand ca va negocia cu partidele care sunt dispuse sa ii ofere sustinere sau sa se inscrie independent in cursa electorala.

PNL si USR PLUS au decis sa aiba candidati comuni pentru primariile sectoarelor Capitalei, Radu Mihai (USR PLUS) fiind desemnat sa intre in cursa electorala pentru Sectorul 2 si nu viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu.

Mai mult despre:

Comentarii: