„M-am reeducat”. Fostul ministru PSD Constantin Nita a scris o carte la puscarie. Pregateste inca una

politica

Fostul ministru PSD Constantin Nita, si-a lansat, vineri, cartea „Expansiunea turismului romanesc”. El a fost eliberat in decembrie din puscarie, in urma deciziei CCR privind completele de cinci judecatori. Nita a efectuat sase luni de inchisoare din cei patru ani pe care trebuia sa-i execute. Procesul sau a fost reluat.

„Este prima mea iesire publica dupa trei ani. Din anumite considerente, statul roman a considerat ca trebuie sa ma trimita la reeducare si m-am reeducat. Si in aceasta perioada am scris aceasta carte si am mai inceput una, despre politica”, a spus Nita, citat de bizbrasov.ro.

Cartea are un tiraj de doar 200 de exemplare. Potrivit oficialilor editurii, volumul reprezinta o adunare de date la INS si cateva sfaturi ale fostului parlamentar si ministru despre cum ar trebui sa se faca turism in Romania, observatii pe tema disparitiei satelor din Romania si cateva instrumente de marketing aplicate de toata lumea in ultima vreme.

Nita s-a aratat nemultumit de faptul ca „niciodata la conducerea Ministerului Turismului sau al autoritatii nu a fost un profesionist in domeniu”.

Printre putinii invitati s-a aflat si fostul deputat PSD Ioan Adam, care s-a aflat si el in arest pentru instigare la abuz in serviciu, constituirea unui grup infractional organizat si cumparare de influenta in dosarul retrocedarii ilegale a peste 43.000 de hectare de padure in judetul Bacau.

Adam a fost condamnat in prima faza la doi ani de inchisoare cu executare.

Mai mult despre: ,


Comentarii: