„M-au plimbat ca pe un PORC”. Nicusor Constantinescu, SCANDAL cu judecatorii

politica

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost amendat, vineri, de judecatorii Tribunalului Bucuresti cu 2.000 de lei, dupa ce, din boxa acuzatilor, a ridicat tonul la adresa magistratilor din complet. De altfel, el a intrat nervos in sala de judecata, injurand si spunandu-le jurnalistilor ca judecatorii il plimba „ca pe un porc”, potrivit news.ro.

Nu este prima data cand Nicusor Constantinescu a fost amendat de judecatori. La inceputul lunii iunie, acesta a fost amendat cu suma de 4.000 de lei, dupa ce a provocat un adevarat scandal la Curtea de Apel Bucuresti, in timpul desfasurarii unui proces in care este acuzat de abuz in serviciu.

Nicusor Constantinescu a fost adus de la penitenciar cu o ambulanta la Curtea de Apel Bucuresti, unde trebuia sa fie audiat intr-un dosar in care este judecat pentru ca ar fi adus un prejudiciu de 30 milioane de lei CJ Constanta. Pentru a ajunge in sala de judecata, el s-a folosit de carje, fiind asistat de doi paramedici de la Ambulanta Constanta.

Odata ajuns in sala de judecata, Nicusor Constantinescu a refuzat sa dea o declaratie in dosar, sustinand ca se simte rau si a avut un schimb dur de replici cu magistratul care se ocupa de acest caz, judecatoarea Anamaria Tranca. Deranjata de atitudinea fostului presedinte al CJ Constanta care a tipat la ea de mai multe ori, judecatoarea l-a amendat pe acesta cu suma totala de 4.000 lei.

Nicusor Constantinescu este judecat in acest dosar, alaturi de alte persoane, in legatura cu un prejudiciu de peste 30 de milioane de lei in dauna CJ Constanta si a peste un milion de lei in dauna statului roman. El este acuzat de abuz in serviciu in forma continuata (sase infractiuni), spalare a banilor si constituirea unui grup infractional organizat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: