politica

„M-au provocat fara oprire”. Oprisan da vina pe liberali pentru ca i-a amenintat pe protestatarii din 10 august

Marian Oprisan a transmis, vineri, un comunicat de presa in care sustine ca nu a amenintat pe nimeni cu bataia pe 10 august, asa cum reiese totusi dintr-o inregistrare audio. El spune ca vorbele sale au fost ” deformate in mod tendentios”.

„Nu am transmis vreun mesaj romanilor participanti la miting! Din contra, nu-mi doresc sa revad violentele de la manifestarile de anul trecut”, sustine Oprisan.

Comunicatul integral:

Informatiile aparute in mass media, vizavi de schimburile de replici din cadrul sedintei ordinare a Consiliului Judetean Vrancea din data de 8 august 2019, sunt deformate in mod tendentios, drept pentru care consider ca opinia publica trebuie sa afle cum stau lucrurile in realitate.

Grupul consilierilor PNL Vrancea are de fiecare data, in cadrul dezbaterilor, atitudini agresive, abordeaza subiecte care nu fac obiectul sedintei, doar pentru a scoate vorbele din context si a face subiecte senzationale de presa.

In cadrul sedintei ordinare din 8 august, liberalii au pertuberat incontinuu solemnitatea sedintei, au cautat cu orice pret motiv de scandal, practic timp de o ora si jumatate m-au provocat fara oprire, doar, doar vor putea specula ceva.

Cand discutam despre organigrama Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vrancea, s-a ajuns la un schimb amuzant de replici cu un consilier liberal, iar cuvintele mele, spuse in gluma la atacurile continue ale acestuia, au fost singurele de care s-au putut agata pentru a crea un subiect de presa

Nu am transmis vreun mesaj romanilor participanti la miting! Din contra, nu-mi doresc sa revad violentele de la manifestarile de anul trecut.

Din pacate, PNL Vrancea nu are planuri sau realizari proprii pe care sa le faca cunoscute, de aceea campania lor electorala consta doar in a ma denigra, pentru a atrage simpatia cetatenilor si a mai castiga, astfel, un vot.

Fixatiile asupra unei persoane se pot diagnostica in medicina. Mult mai greu este insa sa-i convingi pe oameni ca meriti increderea lor, pentru ca acest lucru se intampla doar atunci cand muncesti si iti canalizezi intreaga activitate in interesul comunitatii pe care o reprezinti.

Reiterez ca nu am sugerat nimanui nimic! De aceea, in tot ceea ce voi face, nu voi mai tine cont decat de dorintele cetatenilor, facand abstractie de opiniile ipocrite ale adversarilor mei politici.

Vicepresedintele PSD, Marian Oprisan, a declarat, in timpul unui schimb de replici cu un consilier judetean al PNL, ca nu este exclus „sa va mai batem o data de 10 august”. Afirmatiile lui Oprisan au fost urmate de hohote de ras din partea pesedistilor.

Enervat de replicile consilierului judetean PNL Ovidiu Burdusa, Oprisan i-a spus ca, pe 10 august, are posibilitatea sa comenteze in Piata Victoriei.

„Daca nu ne mai bateti o data”, i-a raspuns Burdusa.

„Dar, ce credeti, ca este exclus?”, a replicat Oprisan in hohotele de ras ale celorlalti consilieri PSD.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

America va avea un nou 6 ianuarie? Donald Trump si aliatii sai se pregatesc deja sa conteste o eventuala infrangere la alegerile din noiembrie

Donald Trump si aliatii sai pregatesc terenul pentru a contesta o eventuala infrangere in noiembrie,…

4 minute ago

Directorul uneia dintre cele mai temute inchisori din Columbia, asasinat dupa ce fusese amenintat cu moartea de catre detinuti

Directorul inchisorii La Modelo, una dintre principalele unitati penitenciare din Columbia, a fost asasinat joi…

19 minute ago

Traficant de droguri roman, arestat in Spania, odata cu „cea mai mare captura de metamfetamina din istoria tarii”

Politia spaniola a declarat joi ca a confiscat 1,8 tone de metamfetamina de cristal pe…

34 de minute ago

Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea…

O oră ago