„Ma adresez tuturor pesedistilor din Romania. Sunteti lasi si abjecti”. CTP, furios fata de lipsa de reactie a PSD la calomniile Gabrielei Firea

politica

Reactie foarte dura a lui Cristian Tudor Popescu fata de totala lipsa de reactie a PSD la declaratiile calomnioase si jignitoare ale Gabrielei Firea in legatura cu munca fondatoarelor Asociatiei „Daruieste Viata” pentru a construi un spital dedicat copiilor bolnavi de cancer.

„Sunt sute de mii de membri PSD, ati auzit de unul singur (care sa reactioneze – n.red.)? Azi dimineata la Europa FM am cerut ca un pesedist din tara asta sa intre si sa sustina pozitia doamnei Firea. Pe langa faptul ca sunt destui care rad, ‘hahaha, ce i-a zis-o’, altii sunt lasi, astia sunt pesedistii.

Ma adresez tuturor pesedistilor din Romania. Sunteti lasi si abjecti pentru ca nu ati spus un cuvant despre igonominia pe care a produs-o aceasta doamna”, a spus revoltat CTP la Digi24.

Reamintim ca revolta lui CTP a fost declansata de faptul ca Gabriela Firea si-a asumat aceasta postare suburbana fata de efortul Asociatiei „Daruieste Viata” de a construi un spital pentru copiii bolnavi de cancer.

Mai mult despre: ,

Comentarii: