„Ma autodenunt. Ma puteti ridica direct de pe aeroport”. Mesajul lui Rares Bogdan pentru ministrul de Interne, Carmen Dan

news

Rares Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, comenteaza taios amenintarea voalata a lui Carmen Dan, care a anuntat ca „ii putem identifica” pe cei care au semnat petitia adresata ONU privind violentele din 10 august.

Rares Bogdan anunta ca si el a semnat petitia, fiind chiar printre primii o mie de semnatari.

„Ma autodenunt, eu am semnat Petitia in primii 1.000 de oameni din cei aproape 100.000 de mii ce au semnat! Ma puteti ridica direct de pe Aeroport, ma intorc in tara mea, Tara pe care voi nu veti putea sa o stapaniti asa cum vreti… NICIODATA! #josciumarosie

Ne vedem la ‘Jocuri de Putere cu Rares Bogdan’ pe RealitateaTv si RealitateaFm, de duminica pana joi, de la 21.00, saptamana aceasta intram mai repede cu o zi sau doua decat de obicei”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a amenintat voalat pe cei care au semnat petitia Declic prin care a fost sesizata ONU in legatura cu reprimarea violenta a protestului din 10 august. Ea a spus ca ii „putem identifica” usor pe acestia.

„Eu zic ca este normal ca ONU sa ceara informatii pentru ca nici o institutie nationala sau internationala nu poate ignora o petitie. Stim ca la baza acestei solicitari a fost o petitie. Putem identifica si cine a facut-o, dar nu asta-i problema. Pentru ca e dreptul fiecaruia sa faca o petitie. Stim cu totii ca exista o petitie care a fost inaintata si catre ONU. Chiar e bine ca ONU a cerut datele Guvernului pentru ca ne intereseaza sa se stabileasca adevarul asa cum este el si nu cum il prezinta unii”, a spus Carmen Dan la Realitatea TV.

Organizatia Natiunilor Unite (ONU) investigheaza interventia Jandarmeriei de la mitingul din 10 august si cere explicatii Guvernului Romaniei pentru folosirea fortei impotriva demonstrantilor pasnici, anunta comunitatea Declic. In urma protestului diasporei, Declic a lansat o petitie prin care cerea investigarea si sanctionarea abuzurilor Jandarmeriei la mitingul din Piata Victoriei. Petitia a adunat peste 80.000 de semnaturi.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: