„Ma bucur enorm ca am eliberat Bucurestiul”. Ludovic Orban, anuntul victoirei – Video

politica

Premierul Ludovic Orban a anuntat, duminica, dupa ce s-a incheiat votarea, ca „pentru oara PNL bate PSD-ul fara drept de apel”.

„Felicit toti romanii care s-au prezentat la vot si care au asigurat o prezenta exemplara. Pentru noi este o zi istorica. Pentru prima oara de la Revolutie pana astazi, dupa 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD-ul fara drept de apel”, a declarat Orban.

„Este cel mai spectaculos rezultat al PNL din ultimii 30 de ani”, a mai mentionat Orban.

„Ma bucur enorm ca am eliberat Bucurestiul. Victoria lui Nicuopsr Dan este rezultatul unui efort depus cel putin 12 ani de zile”, a mai adaugat premierul.

„Am castigat aproximativ 50% dintre consiliile judetene si aproximativ 1.500 de primari, daca nu si mai mult. In ce priveste votul politic, PNL inregistreaza un scor fara precedent in istoria sa”, a mai spus Orban.

Victoria Partidului National Liberal este victoria romanilor care vor dezvoltare

Dupa victoria de la alegerile europarlamentare, dupa victoria de la alegerile prezidentiale, a venit, astazi, momentul pentru prima victorie a Partidului National Liberal ȋn alegerile locale.
Pentru prima data ȋn 30 de ani, administratia liberala, dorinta de dezvoltare si bunul simt, au castigat alegerile locale ȋn fata PSD, ȋn fata socialismului, ȋn fata dependentei asistate de stat, a stagnarii economice si a hotiei.
Victoria Partidului National Liberal este victoria romanilor care au ales dezvoltarea occidentala in baza modelului liberal al investitiilor masive si atragerii de fonduri europene, ȋn detrimentul stagnarii, al subdezvoltarii si al redistribuirii saraciei prin consumul unor resurse din ce in ce mai mici, varianta PSD.

Posted by Partidul National Liberal on Sunday, 27 September 2020

Mai mult despre:

Comentarii: