„Ma injura lumea pe strada pentru ca am numere de Teleorman”. Apelul unui cunoscut jurnalist arata cat de „iubit” este Dragnea

news

Jurnalistul Petrica Rachita anunta ca este deseori injurat pe strada pentri ca masina sa are numere de Teleorman. „In Alexandria traiesc si oameni normali”, spune jurnalistul.

Comentand un articol de presa privind intentia Guvernului de a „moderniza” stadionul de fotbal in Alexandria, Rachita anunta cu ce se confrunta in Bucuresti pentru ca are numere de Teleorman la masina.

„Sunt teleormanean nascut, crescut si am inca buletin de Teleorman. Am observat in ultima perioada ca daca am numere de TR la masina ma injura oamenii pe strada de parca as fi eu Dragnea sau daca cineva construieste un stadion in Alexandria este un act criminal. In Alexandria traiesc si oameni normali si nu cred ca este normal sa imi ceri sa platesc 3 lei pentru un articol in a carui introducere imi spui cum nu meritam noi sa avem stadion pentru ca fura Dragnea banii. Dezvolta subiectul si explica ce vrei sa spui ca sa poti primi 3 lei nu arunca anatema”, a scris Petrica Rachita pe Facebook.

In urma cu o luna a fost semnat contractul pentru executia lucrarilor la Complexul Sportiv Stadion Municipal Alexandria, care are programata finalizarea peste 18 luni.

Conform contractului, stadionul va putea gazdui si meciuri din Liga 1 datorita faptului ca si gazonul va fi modernizat. Arena va avea mai multe facilitati, iar gazonul va fi dotat cu sisteme de drenare si de degivrare. In plus, stadionul va avea si nocturna, dar si tabele multimedia.

Pista de atletism din jurul terenului va fi si ea modernizata. Capacitatea tribunelor va fi de 6.790 de locuri acoperite, dintre care 702 VIP. 138 de locuri vor fi pentru presa, in conditiile in care in judetul Teleorman toti jurnalistii nu depasesc 50, scrie ziarulmara.ro.

Va fi construit si un hotel cu 36 de camere pentru odihna si recreerea fotbalistilor. Hotelul va beneficia si de SPA.

Stadionul din Alexandria se modernizeaza in conditiile in care singura echipa profesionista din zona, CSM Alexandria, evolueaza in Liga a 3-a, Seria a 3-a, unde e la jumatatea clasamentului.

Mai mult despre:


Comentarii: