politica

Macel in PSD. Oprisan: „Daca dai cautare ‘proasta Romaniei’ pe Google apare Viorica Dancila”

Incaierare generala in PSD dupa caderea Guvernului Dancila. Numerosi lideri de organizatii si baroni locali s-au strans in biroul lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputatilor pentru a vedea daca pot sa scape de Viorica Dancila.

La intalnire au participat 25 de lideri de fialiale PSD si sefi de Consilii Judetene. Printre acestia s-au aflat nume cu greutate, precum Olguta Vasilescu, Claudiu Manda, Dan Nica, Marian Oprisan, Ionel Arsene, Ion Rotaru, Gabriela Firea.

Marian Oprisan, pana mai ieri un sustinator al lui Dancila, a devenit unul dintre cei mai vehementi critici. „Daca dai cautare ‘proasta Romaniei’ pe Google apare Viorica Dancila”, a spus Oprisan, conform Digi24.

Claudiu Manda a fost si el extrem de vehement, intreband „cine plateste lansarea Vioricai Dancila de sambata”. „Noi nu stim cine plateste banii”, a spus Manda. Peste 10.000 de pesedisti vor veni sambata la Romexpo la un eveniment de lansare a candidaturii lui Dancila la Presedintie.

„Trebuie sa le dam acum bani pentru primari, sa le dam sperante”, a spus si Lia Olguta Vasilescu.

In final, pesedistii au ajuns la concluzia ca nu prea au ce face, avand in vedere ca Dancila a fost numita presedinte de congres si ca numele ei nu mai poate fi sters din dreptul PSD de pe buletinele de vot. Gabriela Firea i-a indemnat sa lase lucrurile asa, pentru ca altfel se va ajunge la o lupta fratricida pentru putere si PSD va scadea si mai jos de 20%.

„Un Iohannis nu vrem, Barna nu vrem. Mergem cu psihopatul de Cumpanasu? Sa nu facem o miscare si sa pierdem si ce avem acum, in jur de 20 la suta. Cred ca ne dam singuri o lovitura din interior. O sa inceapa lupta intre noi”, a mai spus Firea, legat de posibilitatea debarcarii Vioricai Dancila.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Ciolacu, cu Negoita in spate: „PSD este cel mai european partid din Romania”. Negoita este trimis in judecata in trei dosare penale

Premierul Marcel Ciolacu a pretins, joi, de Ziua Europei, ca "Partidul Social Democrat este cel…

2 ore ago

Un consiliu scolar din statul american Virginia ia in considerare restabilirea numelor confederate ale unor scoli

Un consiliu scolar american din comitatul Shenandoah, Virginia, voteaza, joi, daca sa redenumeasca doua scoli…

2 ore ago