„Macrameurile de Ilfov, Basescu da cu tifla, Dragnea penal, SIE numara cati andronici i-au ramas” – Un tablou acid al politicii dambovitene

politica

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, propune organizarea unui summit pentru combaterea terorismului la Bucuresti.

Predoiu zugraveste un tabloul ironic al subiectelor care tin agenda publica si face un apel catre decidentii politici.

„Daca va urcati pe sediul Primariei Capitalei si priviti orasul, ce credeti ca se vede, in afara de taxiurile si macrameurile de Ilfov, plus traficul infernal „rezolvat” de stalpisorii candidatei PSD la prezidentiale?! Eu vad asa: Basescu da cu SIPA, pardon, cu tifla pe la nas, Dragnea e putin penal, doar putin, cat sa-si pudreze nasul cu faina morarului, SRI-ul numara cati de Ghita lipsesc la inventar, SIE numara cati andronici i-au ramas dupa epurare, Gioconda Grindeanu zambeste din Palatul din Vale spre Palatul din Deal, iar trandafirii din Parlament se ofilesc de nervi si plictiseala, intre doua numere de stand-up comedy cu USR.

Cu riscul de a strica acest tablou idilic, propun decidentilor institutionali, Parlament, Presedintie, Guvern, SRI, SIE, SPP, sa organizeze la Bucuresti un summit international dedicat prevenirii si combaterii terorismului. Avem in tara expertiza necesara, un astfel de summit ne-ar pozitiona pe o zona de larg interes in care avem de oferit, dar si de castigat”, scrie Predoiu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: