Madalina Dobrovolschi a demisionat, Realitatea Plus se da oficial cu PSD-ul: „Postul a decis o schimbare de politica editoriala”

politica

Madalina Dobrovolschi a anuntat, miercuri noapte, ca a demisionat de la Realitatea Plus. Ea a mentionat ca postul „a decis o schimbare de politica editoriala”. 

„A fost ultima emisiune la Realitatea Plus. Va multumesc mult pentru ca ati fost alaturi de mine. Am simtit in fiecare zi sustinerea voastra! Postul a decis o schimbare de politica editoriala. Le multumesc si colegilor!

O mentiune de final, dar foarte importanta- in comunicatul postului s-a strecurat o eroare- NU MA ALATUR ECHIPEI DE GUVERNARE. Cand voi avea anunturi despre urmatorii pasi va asigur ca le voi face eu, ca de obicei, aici! Va imbratisez pe toti!”, a anunta Dobrovolschi pe Facebook.

Citeste si: Cine i-a luat locul Madalinei Dobrovolschi la Realitatea Plus. Este chiar fiica patronului postului, fost coleg de celula cu Miron Mitrea

Madalina Dobrovolschi, fost purtator de cuvant al presedintelui Iohannis, realiza la Realitatea Plus o emisiune zilnica extrem de deranjanta pentru PSD.

Cozmin Gusa, unul dintre actionarii grei ai postului, este membru PSD. El s-a implicat puternic in campania pentru alegerile locael, lansand numeroase fake news la adresa lui Nicusor Dan.

Realitatea Plus ii are in continuare printre realizatori pe Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Liviu Dragnea, si pe Miron Cozma, fost lider al PSD, condamnat pentru fapte de coruptie.

Mai mult despre:

Comentarii: