Madonna, la 62 de ani. Petrecere fara masca si fara distantare, desi a fost infectata cu Covid-19 – Video

life

Vedeta pop americana Madonna si-a sarbatorit cu mare fast, si fara masca de protectie, implinirea a 62 de ani in Jamaica alaturi de iubitul sau de 27 de ani, Ahlamalik Williams, si de cinci dintre cei sase copii sai, intr-o petrecere cu multa lume si muzica, relateaza EFE, citata de Agerpres.

Madonna, care s-a recuperat de noul coronavirus, a ales aceasta insula caraibiana pentru a sarbatori ziua de nastere (16 august 1958) intr-o petrecere fastuoasa din care nu a lipsit alcoolul si tutunul, potrivit imaginilor postate de legendara diva pe Instagram.

Imbracata intr-o rochie ajustata de corp cu motive tropicale si cu gesturi tandre la adresa tanarului sau iubit, Madonna a dansat destul de retinut – se recupereaza dupa o leziune la genunchi – pe ritmurile muzicii jamaicane cu care si-a delectat invitatii.

Imaginile au starnit polemica pe retelele de socializare, mai ales pentru ca niciunul dintre cei prezenti nu purta masca si nici nu a fost respectata distantarea fizica.

Jamaica, care asemeni unei ample parti a regiunii Caraibilor se confrunta cu un al doilea val de COVID-19, a fost nevoita sa revina la masurile de securitate sanitara impuse la inceputul pandemiei in martie.

Insula a inregistrat in total 1.146 de contagieri si 14 decese provocate de noul coronavirus, iar in ultimele 24 de ore au fost raportate 17 noi cazuri.

In imagini, Madonna este vazuta sarutandu-si iubitul si petrecand alaturi de copiii sai: Lola, 23 de ani; Mercy, 14 ani; gemenele Stella si Esther de 7 ani, carora li s-a alaturat si David Banda, in varsta de 14 ani.

Singurul care a lipsit a fost fiul ei Rocco Ritchie, care pe 11 august a implinit 20 de ani.

Potrivit mediilor locale, invitatii au fost gazduiti la hotelul Round Hill and Villas din Montego, un centru turistic situat pe coasta de nord a insulei.

Mai mult despre:

Comentarii: