Mafia de stat: „Plahotniuc platea circa 150 de ofiteri de Politie cu mii de dolari in plic”. Ministrul de Interne, noi dezvaluiri

news

Noi dezvaluiri despre regimul mafiot instaurat de Vladimir Plahotniuc in Republica Moldova au fost facute de ministrul de Interne, Andrei Nastase.

„Sistemul este plin de oamenii lui Plahotniuc. Niste serpi de ti se ridica parul in cap. In momentul in care iei o decizie si vrei sa-l dai afara, sa-l schimbi cu altul, risti ca in locul lui sa vina un alt sarpe. Sunt niste riscuri. Vorbesc despre niste capetenii care primeau in plic mii de dolari ca sa slujeasca acest regim. Bani primiti lunar + salariu + schemele pe care le mai aveau. Asta in conditiile in care peste 15 mii de oameni sufera. Marea majoritate traiesc prin camine si au niste salarii de nimic… 180 de euro are un politist”, a declarat Andrei Nastase in cadrul emisiunii „Politica” de la TV8, citat de unimedia.info.

Intrebat ce numar de persoane din cadrul ministerului primeau acesti bani in plic, Andrei Nastase a mentionat ca circa 150 de oameni incasau „de la Plahotniuc si banditii lui aceste sume pentru ca structura data sa functioneze in interesul liderului PD si anturajul sau, ci nu in interesul oamenilor si a cetalenilor”.

Andrei Nastase a mentionat ca „incetul cu incetul acest sistem a inceput sa se purifice”.

„Au trecut 12 zile. In momentul de fata, am pe masa mea cel putin 10 demisii. Sistemul s-a opus si inca se opune. Astazi, dupa o sedinta pe care am avut-o la Directia Politiei, seful Directiei Politiei municipale si-a dat demisia. A inteles mesajul”, a spus ministrul de Interne.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: