Mafia PSD face implozie. Un deputat PSD il acuza pe Zgonea ca este „informatorul DNA”

politica

Deputatul Catalin Marian Radulescu, liderul PSD Diaspora, condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, sustine ca presedintele executiv al partidului, Valeriu Zgonea, este informator al DNA.

Intr-un mesaj postat pe Facebook, Radulescu sustine ca Zgonea a tradat PSD si ca a refuzat sistematic sa modifice legile care permit procurorilor sa faca abuzuri.

„Totul se intampla pt ca partidul nostru a fost abandonat si tradat, pt ca ZGONEA VALERIU, PRESED Cam Dep si Presed Exec al Psd-ului meu , a refuzat sistematic sa modifice legile care permit procurorilor sa faca abuzuri, sa faca dosare la comanda fara probe, numai pe suspiciuni, denunturi si inregistrari, pt ca sa fie executati de plutonul Dna, al carui informator si servil este.

Voi face publice toate actiunile acestui tradator care a tradat partidul si pe toti liderii nostrii si cum s-a opus si l-a tradat sistematic pe Presedintele nostru Liviu Dragnea . Cei doi tradatori de neam si de stat de drept sunt ZGONEA si Oprea , la comanda Dna-ului si a lui Iohanis”, a scris Catalin Marian Radulescu, pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: