Mafia PSD. Stenograme din dosarul Voicu-Nicky Scorpion: „Bag CUTITUL in procurori si ma p…s pe ei”

politica

Reprezentantul rromilor in Parlament, deputatul Nicolae Paun, a trecut la amenintari fara precedent cand a aflat ca este urmarit de procurorii DNA. „O sa bag cutitul in ei”, spunea la telefon Nicolae Paun.

„Dupa ce ies din puscarie, bag cutitul in procurori si ma p.. pe ei!”, spunea la telefon deputatul Nicolae Paun, dupa ce a aflat ca este urmarit de procurorii DNA, transmite RomaniaTV.

Dosarul in care sunt acuzati cei doi deputati are 19 volume, care totalizeaza aproape 5.000 de pagini. Se pare ca unul din cele 19 volume contine si interceptari cu un limbaj foarte colorat.

DNA a trimis catre Camera Deputatilor solicitarea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatilor Madalin Voicu (PSD) si Nicolae Paun. Cei doi sunt acuzati de deturnare de fonduri, trafic de influenta si spalare de bani, in legatura cu proiecte de incluziune sociala a romilor, finantate cu milioane de euro din bani europeni. Prejudiciul calculat de procurori se ridica la 6 milioane de euro.

In dosarul celor doi sunt anchetati si fostii sefi ai ANAF. Dacian Ciolos l-a demis joi pe Gelu Stefan Diaconu, seful ANAF, dupa ce initial acesta din urma refuzase sa-si dea demisia, asa cum i-a cerut ministrul Finantelor, Anca Dragu. Premierul l-a demis si pe vicepresedintele ANAF. Cei doi sunt urmariti penal in cazul Madalin Voicu – Nicolae Paun. In locul lui Diaconu conducerea ANAF va fi asigurata de Daniel Diaconescu, potrivit unor surse guvernamentale.

In urma cu trei ani seful pazei complexului comercial Nicky Scorpion, pastorit de familia deputatului Nicolae Paun, a fost injunghiat de unul din membrii familiei Bulat, proprietarii centrului Prosper din 13 septembrie, nota ziuanews.

De asemenea, Laurentiu Roman, zis „Relu” – un apropiat al fratilor Nutu si Sile Balint spunea ca si politicienii isi reglau conturile cu ajutorul camatarilor. El spune ca Alexandru Ciocalteu, de pilda, fost secretar de stat, ar fi fost batut la comanda deputatului Nicolae Paun. Cei care l-au agresat pe Ciocalteu ar fi fost chiar bodyguardul lui Paun, Salam, si Fluturica, contra sumei de 5.000 de euro, conform evz.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: