Mafia transpartinica. Badalau anunta ca presedintele PNL Giurgiu a devenit candidatul PSD la Primaria Giurgiu

politica

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a anuntat sambata ca noul candidat al PSD la Primaria Giurgiu este Marian Maroiu. Marian Maroiu a fost pana recent presedinte al organizatiei municipale a PNL.

„Bine ai revenit in echipa PSD Giurgiu, Marian Maroiu, candidatul nostru pentru functia de primar al municipiului Giurgiu!

Ma bucur ca vor veni alaturi de noi si toti colegii sai din organizatia municipala a PNL Giurgiu.

Municipiul nostru are nevoie de un primar giurgiuvean, gospodar si care sa se preocupe de dezvoltarea orasului. Stiu ca, impreuna cu Marian Mina, candidatul PSD Giurgiu pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean, vom continua modernizarea intregului judet.

Avem nevoie de oameni tineri, seriosi, capabili si ii sustin pe cei doi, in batalia electorala care urmeaza sa inceapa! Mult succes!”, a scris Badalau pe Facebook.

Maroiu a fost presedinte al PNL Giurgiu timp de zece ani.

In urma cu un an, Maroiu ii ataca furios pe liderii PSD din Giurgiu, actualii sai colegi.

“Pe plan local au incercat sa dea Zona Libera si Apa Service la Consiliul Judetean, au fortat demisia ministrului transporturilor – Razvan Cuc, iar acum vor sa treaca Vama Giurgiu de la administratia publica locala, la Ministerul Finantelor. Sunt chestiuni care ne-au afectat iremediabil: in Zona Libera nu se mai pot face investitii cu fonduri UE, pentru ca exista un litigiu intre Primarie si Consiliul Judetean, iar in ce priveste Apa Service, suntem pe cale sa pierdem un proiect de 100 de milioane de euro din cauza unor ambitii personale sau a unor interese de grup.

Asadar, PSD creaza probleme in toate domeniile… Mai nou, au ceva cu Pilonul II de pensii. Vor ca oamenii sa renunte la acest pilon, numai ca guvernantii sa poata acoperi deficitul de bani generat de promisiunile excesive.
Nu critic de dragul de a critica, ci trag un semnal de alarma… Domnilor, faceti ceva! Pierdem sute de milioane de euro de cand ati promis luna de pe cer!”, sustinea actualul candidat PSD intr-o conferinta de presa.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: