politica

Mafia TV, inscenari la Antena 3 si RTV. PSD l-a pus pe fratele lui Fane Spoitoru sa spuna ca il sustine pe Ciprian Ciucu, contracandidatul PSD-istului Gabriel Mutu

Romania TV si Antena 3 au difuzat, marti seara, inregistrari si declaratii cu interlopi din Bucuresti care sustineau ca ii sprijina pe Ciprian Ciucu, contracanditul lui Gabriel Mutu (PSD) in Sectorul 6, si pe Nicusor Dan, contracandidatul Gabrielei Firea.

„Asa arata jegul! Un interlop de care nu am auzit in viata mea ma ‘sustine’ pe mine. L-au inventat, l-au scos de undeva, nu stiu, si l-au invatat sa spuna o poezie.

Un mare jeg aces ‘ziarist’!!! Ciutacu reprezinta ce este mai oribil in ‘presa’ romaneasca. Butaforie de la un cap la altul. Invitat de Ciutacu la ‘breakingnews’. Jegos, oribil! Eu nu imi imaginam ca exista o asemenea mizerie in acea televiziune si in politica.

Pus in scena de Mutu, pe bani! Cusute cu ata alba, sunt si prosti. Inteleg ca urmeaza pe Antena3. Veniti la vot!!!”, a anuntat Ciprian Ciucu pe Facebook.

Victor Ciutacu l-a invitat in emisiunea sa pe Ion Migdal, fratele lui Fane Spoitoru. Acesta a sustinut ca, impreuna cu aproximativ 20 de oameni, imbraca tricouri branduite cu numele lui Ciprian Ciucu si impart pliante prin sector.

„Vali Capone a fost prieten foarte bun cu Fane, este prieten cu mine, eu il apreciez. M-a contactat sa-l ajut pe Ciprian Ciucu si il ajut ca acum PNL e la putere. PSD nu face la fel? Eu il sustin pe Ciucu ca a apelat la mine.

Imprastiem si noi biletele pe strada. Capone e baiat bun, il stie toata lumea, e un baiat care ajuta, toata lumea il vorbeste de bine, eu il apreciez.

Nu este vorba despre un ajutor financiar pe care sa-l acord eu lui Ciucu. N-am cum sa-l ajut financiar ca abia ma mentin pe mine. Eu il ajut prieteneste pe Capone. El m-a sunat de doua ori si m-a rugat sa-l ajutam pe Ciucu in campanie, sa imprastiem si noi… ca si PSD-ul face la fel. Ne imbracam si noi in tricouri cu numele domnului Ciucu, mergem prin sector.

Eu cu mare placere astept sa ma contacteze din nou si-l ajut cu mare placere. Acum daca am iesit pe post cred ca nici nu ma mai baga in seama”, a declarat Ion Migdal la Romania TV.

Vali Capone este un alt interlop din Sectorul 6.

Declaratiile interlopului de la Romania TV au fost apoi preluate si de Antena 3.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Ministerul Apararii confirma: „Elemente ale unei posibile drone, identificate in Insula Mare a Brailei”

O drona militara, cel mai probabil ruseasca, s-a prabusit pe Insula Mare, la 8 km…

24 de minute ago

Serviciile secrete franceze recomanda anularea ceremoniei de deschidere a Olimpiadei de la Paris din cauza amenintarii unor atacuri teroriste

Jocurile Olimpice de vara, care vor avea loc anul acesta la Paris, ar putea incepe…

41 de minute ago

Campania de raspandire de informatii false despre Kate, printesa de Walles, dirijata de inalti responsabili de la Kremlin

Conturile de socializare legate de o importanta campanie de dezinformare rusa au profitat din plin…

O oră ago

Sofer din Capitala, retinut de politie dupa ce l-a batut in trafic pe un alt sofer si i-a lovit ulterior cu masina pe acesta si pe sotia lui

Traficul infernal din Bucuresti provoaca tot mai multi nervi soferilor care tranziteaza orasul. Uneori, nervii…

2 ore ago

Explozie puternica produsa in aceasta dimineata la Rafinaria Petromidia Navodari. A fost activat Planul Rosu de Interventie – VIDEO

O explozie puternica a avut loc in aceasta dimineata la Rafinaria Petromidia, cu degajari foarte…

2 ore ago