„Mahala la TVR”. Cristache s-a tutuit cu Ciolacu si impreuna l-au injurat pe Iohannis: „Ii dau premiul Nobel lui Iohannis daca mananca cu masca la restaurant”

news

Emisiunea de „mahala” in prime time la TVR. Ionut Cristache, realizatorul emisiunii Romania 9, l-a barfit pe presedintele Iohannis impreuna cu Marcel Ciolacu, Ion Cristoiu si Mircea Dinescu. Cei trei s-au simtit atat de bine in acest demers incat Cristache s-a tutuit cu seful PSD, a remarcat analistul Petre Barbu.

„Iohannis speculeaza foarte bine greselile pe care voi, pesedistii, le faceti”, i-a spus Cristache lui Marcel Ciolacu, comentand criticile lui Iohannis fata de incalcarea regulilor sanitare de catre seful PSD intr-un restaurant din Buzau.

„Sa poarte dansul masca cand mananca in restaurant si ii dau eu premiul Nobel. Poate ne infectam intre noi si muream si scapa astfel de pesedisti”, a reactionat nervos Ciolacu.

„Dupa Klaus Iohannis si PNL ar fi ilegal sa castigati alegerile”, a adaugat Cristache.

Modul in care s-a comportat realizatorul Ionut Cristache, platit din bani publici, a fost sanctionat de analistul Petre Barbu.

„Trec si peste incapacitatea vedetei Ionut Cristache de a lega un dialog coerent cu invitatii, pentru ca el are o agenda prestabilita, cu intrebari pe care le emite fara sa fie atent la raspunsul interlocutorului, genul de ziarist care arunca intrebarea (bomba) si fuge repede la alta intrebare, ‘pentru ca am depasit timpul emisiunii’. Trec si peste faptul ca Marcel Ciolacu l-a facut mincinos pe Klaus Iohannis. Ceea ce m-a tinut lipit de emisiune a fost aerul de mahala care umpluse studioul televiziunii publice. Nu aveam pretentia unui dialog doct si scrobit. Dar tonul neglijent, golanesc, de prieteni la toarta m-a incremenit.

Cum s-a ajuns sa se discute in halul asta la televiziunea publica! Basca, Cristache il tutuia pe Ciolacu. Asta nu a fost o emisiune la ‘standardele’ unei televiziuni publice.

Sefii lui Cristache nu se uita la aceasta mostra de mahala? Sau sefii sunt si ei din aceeasi mahala?”, a scris Barbu in Libertatea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: