„Mai am 21 de secunde”. Ultimul mesaj pe Facebook al unei femei, inainte sa MOARA

life

Cancerul nu i-a oprit zambetul. O femeie din Marea Britanie a publicat pe contul de Facebook un text pe care multi l-au numit ”cel mai ciudat si amuzant mesaj de adio”. La scurt timp dupa aceea, s-a stins din viata.

Stia ca mai avea putin de trait, insa nu i-a fost teama. Seema Jaya Sharma, o femeie in varsta de 37 de ani, si-a petrecut ultimele zile de viata pe Facebook, unde a scris un mesaj motivational.

”Vreau ca ultimele mele cuvinte sa fie ‘Mai am la dispozitie 21 de secunde sa plec’ „, a scris britanica, pe contul de socializare, conform metro.co.uk.

”Va rog sa ma pastrati vie prin clipele de fericire pe care le traiti, in care radeti, zambiti si va simtiti bine. Sunt chiar acolo, distrandu-ma alaturi de voi! Nu plange pentru mine, Argentina! Adevarul este ca nici nu stiu unde te afli pe harta, geografia nu a fost niciodata punctul meu forte. Daca vreo pasare va umple de ‘noroc’ sa stiti ca aia sunt eu, salutandu-va”, a mai scris Seema Jaya Sharma.

Femeia a primit cateva mii de mesaje de incurajare in care cei care i-au citit textul motivational i-au spus ca a reusit sa-i inspire si sa-i faca sa se simta mai optimisti.

La scurt timp dupa ce a scris textul pe Facebook, femeia s-a stins din viata.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: