Mai ceva ca-n Coreea de Nord. O consiliera PSD ii canta ode primarului Mutu din Sectorul 6: „Sfaturi bune Mutu a dat, maaaaai/ Si pe toti ne-a protejat”

politica

Gabriela Stan, consilier PSD in Sectorul 6 al Capitalei, a compus o melodie dedicata primarului Gabriel Mutu (PSD) in care ii glorifica acestuia activitatea. 

Gabriela Stan, fosta diriginte de posta, ii canta lui Mutu cat este de „istet” si de dedicat oamenilor din Sectorul 6.

„S-a dus vestea-n Bucuresti, maaaai/ La 6 e primar istet, maaaaai”, incepe melodia interpretata de consilierul PSD.

„Sfaturi bune Mutu a dat, maaaaai/ Si pe toti ne-a protejat/ Ne spune sa stam in casa/ Pandemia s-o starpeasca/ Dezinsectia e in toi/O ploaie de sanatate”, mai canta Gabriela Stan. Ea face referire la faptul ca Mutu a inchiriat un elicopter din care a pulverizat apa oxigenata in capul bucurestenilor din sector pentru a anihila virusul.

Citeste si: „Nu am vazut niciunde o asa imbecilitate”. Elicopterul lui Mutu de la PSD pulverizeaza apa oxigenata peste bucuresteni

„El are grija de toate/ Sectorul 6 a inflorit/De cand primar ai venit/ Traiasca primarul nostru/ La toate le stie rostul”, mai canta consiliera PSD.

„Mai primare, mai primare, avem primar de poveste”, este un alt vers in oda inchinata lui Mutu.

Potrivit CV-ului, Gabriela Stan a lucrat pe functia de sef schimb in cadrul Biroului de schimb international Bucuresti – colete externe din cadrul CN Posta Romana SA.

Ea a absolit Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale la Universitatea „Spiru Haret”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: