Mai ceva ca Nicolae si Elena Ceausescu, Dragnea vrea cu orice pret ca preferata sa, Viorica Dancila, sa fie numarul doi in partid. Andronescu si Banicioiu au plecat de la congres

news

Nicolae Banicioiu si Ecaterina Andronescu, candidati la functia de presedinte executiv al PSD, i-au acuzat pe organizatorii Congresului extraordinar al PSD ca nu au avut posibilitatea sa se adreseze delegatilor inainte de vot si au parasit sala.

„Am hotarat sa plecam, pentru ca modul in care au fost gandite procedurile si faptul ca sunt pe pozitia 20 si voturile deja s-au dat… ar fi absolut inutil. (…) M-am inscris pentru aceasta candidatura, desi prin suportul pe care presedintele l-a dat doamnei Dancila era clar ca sansele sunt minime sau deloc, dar pentru ideea de competitie”, a spus Ecaterina Andronescu.

La randul sau, Nicolae Banicioiu a sustinut ca votul a inceput, de fapt, de la ora 13,30.

„S-au dat intai mandatele catre presedinti, care le-au distribuit si sunt acum deja buletine votate. Inteleg ca schema era sa nu apucam noi sa vorbim, sa nu stie lumea ca se retrage unul pentru celalalt. Eu am vrut sa-i cedez candidatura mea doamnei Andronescu. Cred ca si domnul Dragnea, daca iubeste atat de mult echilibru de gen, ar trebui sa-i cedeze doamnei Dancila si functia de presedinte al partidului. Imi pare rau ca s-a ajuns la asa ceva. Niciodata in PSD nu a fost o astfel de situatie”, a detaliat Banicioiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: