„Mai luati o data de la Basescu”. Mesaj cu tenta obscena al lui Adrian Nastase inainte de alegeri

politica

Adrian Nastase a publicat, duminica, pe blogul sau un mesaj cu tenta obscena adresat celor care „se uita la candidatura lui Basescu”: „Mai luati o data de la Basescu”. 

„Probabil ca v-ati asteptat sa comentez candidatura lui Basescu. Nu o voi face pentru a nu afecta sansele Gabrielei Firea, careia ii doresc succes in alegeri. Altfel, ar fi trebuit sa le scriu celor care se uita la aceasta candidatura: ‘Mai luati o data de la Basescu’”, a scris Nastase pe blog.

El anunta ca  a refuzat sa mearga la televiziuni pentru a comenta candidaturile.

„Am primit mai multe invitatii, de la unele televiziuni, pentru a comenta campania actuala pentru alegerile locale. Le-am refuzat pentru ca nu aveam comentarii solide pe aceasta tema. Privesc, din cand in cand, emisiunile electorale si sunt tot mai dezamagit de tonul si de continutul dezbaterilor. Una dintre televiziuni, spre exemplu, are ca tema de campanie pentru locale(!) viata lui Ponta de acum cinci ani. Alta incearca sa pastreze un anumit echilibru intre numarul imbolnavirilor cu coronavirus si riscul de amanare a alegerilor. Cu alte cuvinte, numarul de imbolnaviri sa fie suficient de mare pentru a justifica starea de urgenta dar nu atat de mare ca sa justifice amanarea alegerilor. De aceea, scolile trebuie sa inceapa, in orice conditii, la termen, ca sa nu inspire amanarea alegerilor”, a scris Nastase.

El a mentionat care este singurul candidat acceptabil.

„O surpriza placuta a reprezentat-o pentru mine fostul meu doctorand – Gabriel Liviu Ispas – decan al Facultatii de drept de la UTM, candidat la primaria sectorului 4, care a prezentat un program de masuri sistematice si concrete, sub titlul „Pentru un sector de nota 10”, respectiv 10 masuri pentru educatie, 10 masuri pentru sanatate, 10 masuri pentru confort si siguranta, 10 masuri pentru dezvoltarea sectorului. Toate aceste masuri – pe care le puteti citi in programul sau electoral – vizeaza aspecte ale vietii cetatenilor din sectorul 4”, a mai scris Nastase.

Mai mult despre: ,

Comentarii: