Mai mare rusinea. Un lider maramuresan se repede sa pupe mana teleormanencei lui Dragnea. Ode fierbinti

politica

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a declarat, marti, pe pagina sa de socializare, ca Viorica Dancila, propunerea social-democratilor pentru functia de premier, intruneste toate calitatile necesare, fiind vorba de o persoana loiala coalitiei PSD-ALDE.

„Viorica Dancila intruneste calitatile necesare pentru functia de prim-ministru. Are loialitate fata de PSD, fata de Coalitia la guvernare PSD-ALDE si fata de Programul de Guvernare. Are o experienta internationala importanta acumulata in Parlamentul Europei si poate reprezenta cu cinste Romania in fata oricarei cancelarii europene. Are o buna legatura cu autoritatile locale si s-a angajat ferm azi sa sprijine descentralizarea. Sustine initiativele parlamentare ale PSD si mai ales legile justitiei”, a afirmat Gabriel Zetea, care este si presedintele Consiliului Judetean Maramures.

Totodata, presedintele PSD Maramures a mai subliniat ca spera ca presedintele Iohannis sa ia act maine de acesta „propunere onesta” a PSD si sa o si desemneze.

De asemenea, Gabriel Zetea a tinut sa multumeasca premierului demisionar Tudose pentru rezultatele obtinute de guvern anul trecut.

„Trebuie in primul rand sa ii multumim domnului Mihai Tudose pentru rezultatele obtinute de catre Guvernul Romaniei in anul 2017. Am laudat si in trecut buna coordonare a ministerelor si incadrarea bugetului in toate tintele macroeconomice asumate si o sa spun, inca o data, ca nu gestionarea problemelor curente ale Romaaniei au dus la retragerea sprijinului politic, ci problemele de comunicare si declaratiile neinspirate din ultimele saptamani”, a mai afirmat presedintele PSD Maramures.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: