Mai multe persoane s-au adunat in fata Parchetului Militar pentru a multumi pentru deschiderea unui dosar penal in cazul jandarmului bataus

news

Peste 20 de persoane s-au adunat, miercuri dimineata, in fata Parchetului Militar din Bucuresti pentru a multumi procurorilor militari care au decis deschiderea unui dosar penal in cazul jandarmului bataus care a lovit mai multe persoane la protestul de sambata din Piata Universitatii.

Opt din cele 20 de persoane prezente la eveniment au afisat mesajul „Multumim”, fiecare purtand cate o litera de mari dimensiuni. Mesajul lor este dedicat procurorilor militari care au decis anchetarea jandarmului Raducu Serban, cel care, in timpul protestului de sambata din Piata Universitatii, a lovit, cu pumnul, mai multi manifestanti.
multumim

 

Procurorii Parchetului Militar au anuntat, marti, ca s-au sesizat din oficiu si fac cercetari pentru purtare abuziva in cazul jandarmului care a fost filmat cand lovea protestatarii sambata seara, in Piata Universitatii. „La data de 22 ianuarie 2018, procurorii Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de purtare abuziva (…) constand in aceea ca unul dintre jandarmii din dispozitivul desfasurat pentru mentinerea ordinii si linistii publice a agresat fizic una sau mai multe persoane, pe fondul unei busculade create in zona cordonului de protectie”, a anuntat Parchetul instantei supreme.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: