externe

Mai multi copii rusi, ingroziti dupa ce un soldat beat, intors de pe frontul din Ucraina, detoneaza o grenada in fata lor, „in joaca” – VIDEO

Soldatii rusi care se intorc acasa din Ucraina pot fi un pericol la fel de mare si pentru propriii cetateni, nu doar pentru civilii ucraineni, dupa cum arata un clip video care a inceput sa circule pe reteaua sociala X (fostul Twitter).

Clipul, filmat in orasul rus Kazan, arata un asa-numit „erou de razboi” rus, beat crita, care se ofera sa ofere copiilor o grenada drept jucarie. Daca sunt folosite incorect, astfel de grenade pot smulge degete sau pot provoca alte rani grave.

„Ar trebui sa o detonam?”, le sugereaza rusul beat copiilor care se joaca in jurul lui. „Ar trebui sa o facem? Trageti de ea! Duceti-va si scoateti cuiul! Scoateti cuiul si o aruncati”, spune barbatul,  indemnandu-i pe copii sa scoata cuiul grenadei.

Dar, deoarece copiii par speriati si refuza sa faca acest lucru, soldatul se enerveaza si scoate el insusi cuiul  grenadei, dupa care o arunca la doar cativa metri distanta, sub ferestrele unui bloc de apartamente. Explozia care urmeaza provoaca panica in randul martorilor.

Astfel de incidente bizare in Rusia nu sunt izolate. Dupa ce se intorc din Ucraina, soldatii rusi ajung in mod regulat in stirile „de la ora 5” ale programelor de televiziune pentru ca ar fi ucis, jefuit sau violat compatrioti.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Aurora boreala va putea fi vazuta pana duminica si in Romania. Care este cauza acestui fenomen

Cerul noptii a fost luminat vineri noapte de aurora boreala in locuri in care aurorele…

16 minute ago

Soc la Tokyo, India depaseste Japonia in topul economiilor mondiale. Japonia ajunge pe locul cinci

Anuntul potrivit caruia, in 2025, India va depasi Japonia in ceea ce priveste produsul intern…

O oră ago

Geoana, atacat violent de Tudose de la PSD: „Nu-l voteaza nimeni. Sunt satul de Batmani! Il sustinem pe Marcel Ciolacu la prezidentiale”

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose il ironizeaza pe Mircea Geoana si minimizeaza sondajele care ii dau…

O oră ago

Rusia sustine ca a capturat inca cinci sate in regiunea Harkov. Peste o mie de oameni evacuati din calea razboiului

Ministerul rus al Apararii a anuntat sambata ca fortele sale au cucerit cinci sate de…

3 ore ago

Tudose, campanie pentru Ciolacu: „Sunt geniali covrigii de Buzau. Daca am de ales intre rosii si un covrig de Buzau, aleg covrigul de Buzau”

Mihai Tudose, care ocupa prima pozitie pe lista PSD-PNL la europarlamentare, sustine ca sunt ”geniali”…

3 ore ago