Mai nou, Dancila spune prostii si cand citeste. Numeroase gafe si greseli intr-un discurs despre NATO – Video

news

Premierul Viorica Dancila a tinut un discurs duminica dimineata, la sediul Ministerului Apararii Nationale, care a fost presarat de numeroase greseli. Intreg discursul a fost citit de pe foi, asa cum face de fiecare data.

Chiar la inceputul discursului, premierul Viorica Dancila a evocat “aderarea la Alianta Nord-Atlantica, in aprilie 2004, alaturi de tarile vecine si prietene: Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Slovacia si Slovenia”. Insa Romania a aderat in mod oficial la NATO pe 29 martie 2004, iar tarile baltice sunt departe de a fi vecine cu Romania.

Prim-ministrul a vorbit apoi si despre rolul partidului din care face parte. „Ma bucur ca aderarea Romaniei la NATO s-a concretizat gratie patriotismului, inteligentei si eforturilor unui guvern PSD, guvernul condus de Adrian Nastase”, a spus Dancila.

Premierul a mai vorbit despre „participarea semnificativa la operatiile si actiunile Aliantei”.

Ceremonia a fost dedicata aniversarii implinirii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO si a 70 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice.

„Decat sa vorbesc liber si sa spun prostii, mai bine sa am o hartiuta in fata si sa spun lucruri corecte”, spunea Dancila la inceputul lunii martie intr-un discurs in Parlament.

Mai mult despre:


Comentarii: